Antena 3 CNN Economic Auto CS Sport Sedan produs de BMW, victimă a crizei financiare

CS Sport Sedan produs de BMW, victimă a crizei financiare

CS Sport Sedan produs de BMW, victimă a crizei financiare
06 Noi 2008   •   12:38

CS, autovehiculul care se presupune că ar fi trebuit să-i ofere lui BMW un rival demn pentru Mercedes CLS, Porsche Panamera sau Maserati Quatroporte, a căzut victima problemelor economice cu care se confruntă constructorul bavarez. Astfel, BMW CS Concept nu va vedea niciodată lumina zilei ca versiune produsă în serie.
Anunţul a fost făcut în timpul unei conferinţe în care oficialii companiei germane au declarat: ?BMW nu va mai produce o versiune de serie a conceptului CS deoarece acest automobil nu satisface cerinţele interne pentru o îmbunătăţire a situaţiei financiare?. Cu alte cuvinte, introducerea în producţia de serie a conceptului prezentat anul trecut nu ar aduce profitabilitatea pe care BMW o pretinde în aceste momente de la modelele sale.
Din fericire, alte proiecte ale grupului bavarez nu vor fi afectate de strategia de reducere a costurilor. Astfel, procesul de producţie a noilor concepte X1 SUV, Seria 7 Active Hybrid, X6 Active Hybrid si MINI Crossover va continua conform planurilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: BMW porsche Mercedes
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close