Antena 3 CNN Economic Auto Drobeta Turnu Severin: Adolescent lovit mortal de o maşină a Poliţiei, pe trecerea de pietoni

Drobeta Turnu Severin: Adolescent lovit mortal de o maşină a Poliţiei, pe trecerea de pietoni

Drobeta Turnu Severin: Adolescent lovit mortal de o maşină a Poliţiei, pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Noi 2010   •   08:56

Un adolescent de 17 ani din Drobeta Turnu Severin a fost omorât miercuri noapte, după ce o maşină a Poliţiei a dat peste el pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de puternic încât băiatul a fost purtat pe capota maşinii 50 de metri. Martorii spun că poliţiştii veniţi la locul accidentului au încercat să muşamalizeze totul. Ei susţin că tânărul se afla pe trecerea de pietoni şi că poliţiştii ar fi mutat probe, pentru a-l scăpa pe şofer de răspundere.

Accidentul s-a produs într-una dintre cele mai mari intersecţii din Drobeta Turnu Severin, chiar pe trecerea de pietoni. Martorii spun că adolescentul a încercat să traverseze când a fost lovit din plin de o dubă a poliţiei. Ei susţin că poliţiştii veniţi la faţa locului au încercat să muşamalizeze cazul.

Tatăl băiatului a aflat de moartea copilului său chiar în momentul în care a ajuns la locul accidentului.

Poliţistul care conducea lucrează de peste 20 de ani la IPJ Mehedinţi şi era în misiune. Agentul nu a fost atent la trecerea de pietoni bazându-se pe faptul că avea sirena şi semnalele luminoase pornite.

Lovit mortal pe trecerea de pietoni

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close