Antena 3 CNN Economic Auto Incredibil din ce motiv a picat o tânără examenul pentru permisul auto

Incredibil din ce motiv a picat o tânără examenul pentru permisul auto

Incredibil din ce motiv a picat o tânără examenul pentru permisul auto
Sursa foto: foto- Pexel
14 Mar 2018   •   19:52

O tânără din Făgăraș a picat proba practică a examenului auto din cauza mai multor greșeli. Printre acestea se numără și faptul că nu a încetinit autoturismul în fața unor porumbei care se aflau pe șosea. 

Comisarul de poliţie Albert-Ani Oriana, împuternicit şef la Serviciul Public Comunitar, Regim, Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Braşov, a spus că examinatorul avea tot dreptul să o pice pe fată. 

”Conducătorul auto, mai ales în condiţiile în care era candidat pentru obţinerea permisului de conducere, trebuia să depună toate diligenţele necesare astfel încât să evite orice pericol. Existenţa unui obstacol pe carosabil, care constă fie chiar şi în mai mulţi porumbei, este de natură să producă în anumite circumstanţe un posibil incident sau accident. Dacă porumbeii respectivi zburau de la sol şi îi creau candidatului o stare de confuzie, l-ar fi speriat sau i-ar fi venit în parbriz, era posibil să tragă de volan, stânga, dreapta, să accidenteze un pieton sau aşa mai departe”, a spus Albert-Ani Oriana. 
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: motiv tanara Fagaras proba greseli
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close