Antena 3 Economic Auto Infotrafic. Circulaţie îngreunată pe DN1 şi DN7. Vedeţi rutele ocolitoare

Infotrafic. Circulaţie îngreunată pe DN1 şi DN7. Vedeţi rutele ocolitoare

17 Iun 2009   •   08:22
Infotrafic. Circulaţie îngreunată pe DN1 şi DN7. Vedeţi rutele ocolitoare masini

Restricţii pe mai multe şosele din ţară. Se circulă cu dificultate în zona staţiunii Sinaia, din cauza unor lucrări de reabilitare a drumului.

Circulatia rutieră pe varianta DN1 care trece prin faţa gării din Sinaia se desfaşoară îngreunat, pe o singură cale, deoarece se execută lucrări la suprafaţa carosabilă. Prin urmare, şoferii sunt nevoiţi să circule numai prin centrul staţiunii, pentru a evita coloanele de maşini care se formează.

Tot greu se circulă şi pe DN7, la limita cu judeţul Hunedoara, tot din cauza unor lucrări dar de data aceasta nu la carosabil, ci la trecerea de cale ferată Şibot - Cugir. Mare atentie, dar şi răbdare trebuie să aveţi. Marţi, coloana de maşini se întindea pe aproximativ 13 kilometri.

Iata si o rută ocolitoare. Pentru a scapa de aglomeratie, mergeţi pe DJ107A Geoagiu către Vinţu de Jos sau folositi DN76 Deva - Brad, DN74 Brad - Abrud - Zlatna - Alba Iulia.

Drumuri cu circulaţie îngreunată:

-DN1, în faţa Gării Sinaia
-DN7, la limita cu judeţul Hunedoara


Drumuri ocolitoare:

-DJ107A Geoagiu catre Vinţu de Jos

-DN76 Deva - Brad, DN74 Brad - Abrud - Zlatna - Alba Iulia

Antena3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close