Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară, din cauza ceţii şi a zăpetii

Infotrafic. Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară, din cauza ceţii şi a zăpetii

Infotrafic. Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară, din cauza ceţii şi a zăpetii
Sursa foto: sosea
19 Feb 2009   •   08:34

Pe mai multe drumuri din ţară se circulă cu dificultate din cauza zăpezii şi a ceţii. În mai multe judeţe circulaţia a fost dată peste cap, din cauza vizibilităţii reduse şi a stratului de zăpadă depus pe şosele.
Carosabil alunecos joi dimineaţă pe DN7C la Piscu Negru, în Teleorman pe DN65A la Dobroteşti şi de asemenea în judeţele Arges, Cluj, Bihor, Maramureş, Alba, Suceava şi izolat în judetele Harghita pe DN 13B la Bucin, DN 12C la Lacul Roşu şi DN 13A.
Ceaţa şi şosele acoperite de zapadă întâlniti dacă mergeţi în judeţul Sibiu pe DN 1 în zona Săcel, dar şi pe DN 7C la Bâlea.
Vremea rea din ultimele 24 de ore le dă de furca şoferilor şi pe şoselele judeţelor Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi Arad. Prin urmare, circulaţi cu atenţie şi viteza redusă pe DN 67D la Baia de Aramă-Valea Cernei, DN 7D între Boişoara şi limita cu judeţul Arges, pe DN 67C în Alba, DN 2D în judeţul Covasna, dar şi pe DN 7A la Vidra-Obarsia Lotrului în Valcea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: circulatie ingreunata Infotrafic
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close