Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi morţi şi doi răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnic cu o cisternă cu motorină

Infotrafic. Doi morţi şi doi răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnic cu o cisternă cu motorină

Infotrafic. Doi morţi şi doi răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnic cu o cisternă cu motorină
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Dec 2010   •   08:44

Accident grav pe DN 72 Târgovişte - Ploieşti. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o cisternă încărcată cu 11 tone de motorină. Potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere.

Şoferul autoturismului nu a oprit la indicatorul "Stop", iar maşina a fost lovită de o cisternă a societăţii Petrom, care circula regulamentar spre Târgovişte. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost aruncată la o distanţă de aproximaiv zece metri.

"Doi pasageri din maşină au fost resuscitaţi, dar cu toate eforturile medicilor aceştia au fost declaraţi decedaţi dupa aproximativ o oră de de intervenţie, iar alte două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului nu a fost rănit şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Starea celor doi răniţi transportaţi la spital este stabilă, conform declaraţiilor medicilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, citat de Mediafax.

În urma accidentului, cisterna încărcată cu 11 tone de motorină nu s-a răsturnat. De asemenea, nu au existat scurgeri de combustibil.

×
Subiecte în articol: accident rutier cisterna motorina
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close