Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Poliţia lasă un preot implicat într-un accident să plece de la locul faptei

Infotrafic. Poliţia lasă un preot implicat într-un accident să plece de la locul faptei

Infotrafic. Poliţia lasă un preot implicat într-un accident să plece de la locul faptei
28 Noi 2008   •   08:48

Poliţiştii rutieri din Bacău au lăsat să plece de la faţa locului un şofer implicat într-un accident în care a murit un om, cu toate că de la cadavru şi până la roata maşinii exista o dâră vizibilă de sânge. Poliţiştii au început apoi să îl caute în tot judeţul şi au reuşit să-l găsească abia după ce au apelat la reporterul Antena 1 care filmase la locul accidentului.
După ce au văzut imaginile filmate de cameraman, poliţiştii au reuşit să-l localizeze pe şofer: un preot care, după accident, a plecat liniştit spre casă, într-o localitate din Vrancea. Imediat, un echipaj format din poliţişti şi criminalişti a plecat în căutarea lui şi a probelor de pe cauciucurile maşinii cu care circula bărbatul - probe la care nu se gândiseră la locul accidentului.
Şoferul care a fost lăsat iniţial să plece spune însă că e nevinovat. El a declarat telefonic că nu a lovit victima şi că nu ştie cum au ajuns urmele de sânge pe cauciucul maşinii sale.
Ancheta pornită în acest caz este în plină desfăşurare, iar vineri dimineaţă este efectuată şi expertiza medico-legală a victimei care ar putea să stabilească dacă aceasta a murit după primul sau după cel de-al doilea impact.
De-a lungul zilei de joi, în România au avut loc 27 de accidente, soldate cu nouă morţi şi 20 de răniţi grav. Printre principalele cauze ale accidentelor se remarcă traversările neregulamentare, neatenţia în conducerea autovehiculelor şi viteza neadaptată la condiţiile de drum.
Observator

×
Subiecte în articol: preot Politie Bacău ancheta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close