Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şapte persoane grav rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

Infotrafic. Şapte persoane grav rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

Infotrafic. Şapte persoane grav rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism
16 Dec 2008   •   10:25

Şapte persoane au fost grav rănite într-un accident rutier în care a fost implicat un microbuz. Accidentul s-a produs, luni, pe DN1, între localităţile braşovene Vlădeni şi Perşani. Microbuzul a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism.
Putătorul de cuvânt al al Inspectoratului de Poliţie Braşova declarat că accidentul a fost cauzat şoferul unui microbuz care circula dispre Sibiu spre Braşov şi care a intrat pe contrasens ciocnindu-se cu un autoturism.
Ambii şoferi şi cinci pasageri ai microbuzului au fost răniţi. Trei dintre ei se află în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Braşov, informează Evenimentul Zilei.
Tot luni, un tânăr fără permis a ucis trei oameni în apropiere de Târgovişte, după ce a depăşit pe linia continuă şi a intrat cu maşina într-o dubă. Cei trei pasageri din autoturism au murit pe loc. Una dintre victime era fratele şoferului de ocazie. Şoferul dubei a scăpat nevătămat. Tânărul de 19 ani este sedat şi este acum în grija medicilor. Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi distrugere.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic microbuz
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close