Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şase răniţi în urma unei coliziuni între un autoturism şi un microbuz, în Cluj

Infotrafic. Şase răniţi în urma unei coliziuni între un autoturism şi un microbuz, în Cluj

Infotrafic. Şase răniţi în urma unei coliziuni între un autoturism şi un microbuz, în Cluj
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Feb 2011   •   12:52

Şase persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc în municipiul Dej, judeţul Cluj, după ce un autoturism a derapat din cauza poleiului şi a intrat pe contrasens unde a lovit un microbuz, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Gina Pop, a declarat că accidentul a avut loc după ce o maşină a derapat şi a lovit un microbuz.
   
"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu polei şi a derapat pe o stradă din municipiul Dej, a ajuns pe contrasens şi s-a lovit de un microbuz care circula regulamentar. În urma impactului, conducătoarea autoturismului şi un pasager din microbuz au fost răniţi grav, alţi patru pasageri din microbuz suferind răni uşoare. Unul dintre răniţii grav a fost internat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj-Napoca, iar celălalt la Clinica de Ortopedie Cluj-Napoca", a spus Pop.
   
Potrivit acesteia, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
   
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au intervenit la accident cu o ambulanţă SMURD şi cu o maşină de descarcerare.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close