Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei morţi şi 16 răniţi, în urma accidentelor rutiere din ultimele 24 de ore

Infotrafic. Trei morţi şi 16 răniţi, în urma accidentelor rutiere din ultimele 24 de ore

Infotrafic. Trei morţi şi 16 răniţi, în urma accidentelor rutiere din ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Apr 2011   •   09:57

Se circulă în condiţii de ceaţă în judeţul Ilfov, în special pe DN2, unde nu se vede la mai mult de 50 de metri, iar pe celelalte drumuri din judeţ vizibilitatea este sub 100 de metri.

 Pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul Bucureşti - Fundulea, nu se vede la mai mult de 30 - 40 de metri, la fel şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 11 şi 30.

Din cauza unor alunecări de teren, pe câteva drumuri naţionale se circulă restricţionat, este vorba despre DN10, în judeţul Buzău, DN15 în judeţul Harghita, DN67 şi DN66, pe segmentul Bumbeşti - Jiu - Aninoasa.

 Mare atenţie dacă vă deplasaţi astăzi pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, în zona localităţii Săftica, deoarece se montează separatoare de sensuri din beton, iar circulaţia pe benzile de lângă axa drumului este restricţionată.

Bilanţul evenimentelor rutiere din ultimele 24 de ore, de pe drumurile din România: trei oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 16 au fost grav răniţi. În Bucureşti s-au produs şapte accidente grave în urma cărora nouă oameni au suferit traumatisme şi au necesitat îngrijiri din partea echipajelor de urgenţă.

×
Subiecte în articol: drumuri România ceata vizibilitate
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close