Antena 3 CNN Economic Auto Maşină de peste 40.000 de euro, distrusă de flăcări în centrul Capitalei

Maşină de peste 40.000 de euro, distrusă de flăcări în centrul Capitalei

Maşină de peste 40.000 de euro, distrusă de flăcări în centrul Capitalei
07 Dec 2010   •   10:23

O maşină de peste 40.000 de euro a ars luni noapte pe un bulevard din centrul Capitalei. Proprietarul maşinii se îndrepta spre casă când a observat că motorul nu mai merge, aşa că le-a spus pasagerilor să coboare. Imediat după ce a oprit, maşina a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a cuprins maşina în doar câteva minute. Două echipaje de pompieri s-au chinuit minute în şir să stingă incendiul. Maşina a fost distrusă aproape în întregime.

Şoferul abia plecase de la un semafor de pe Bulevardul Ion Mihalache, când, la un moment dat, motorul a încetat să mai funcţioneze. Imediat cum a tras pe dreapta, bărbatul şi-a scos familia din maşină. Ajutat de câţiva şoferi, a încercat să stingă flăcările cu extinctoare. Incendiul era însă prea puternic aşa că omul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor. El spune că aceştia i-ar fi putut salva maşina, dar au venit abia după 30 de minute de la apel.

După aproape o oră, flăcările au fost stinse. Maşina, în valoare de peste 40.000 de euro, a fost distrusă aproape în întregime. Pompierii vor încerca acum să afle de la ce a pornit incendiul. Din fericire pentru proprietar, maşina era asigurată.

Maşină de lux distrusă de flăcări

×
Subiecte în articol: masina flacari incendiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close