Antena 3 CNN Economic Auto O cisternă cu motorină a fost lovită de un tren, în Braşov. Patru persoane sunt rănite

O cisternă cu motorină a fost lovită de un tren, în Braşov. Patru persoane sunt rănite

O cisternă cu motorină a fost lovită de un tren, în Braşov. Patru persoane sunt rănite
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Dec 2011   •   10:53
UPDATE 13:00. Trenul care a lovit o cisternă cu motorină, la o trecere de cale ferată din judeţul Braşov, aparţine operatorului privat SC Regiotrans, iar traficul feroviar Râşnov şi Zărneşti este înterupt începând cu ora 09.50, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A..
   
Potrivit unui comunicat transmis de Compania Natională de Căi Ferate CFR, traficul feroviar între staţiile Râşnov şi Zărneşti (linie neinteroperabilă) este înterupt începând cu ora 09.50, după ce trenul 14.705, care aparţine operatorului privat SC Regiotrans şi care circula pe relaţia Braşov - Zărneşti, a lovit o cisternă la trecerea la nivel de la km 21+500, semnalizată cu indicator rutier "Crucea Sf. Andrei".
   
În zona respectivă traficul feroviar se realizează pe linie simplă.
   
Conform sursei citate, secţia de circulaţie Bartolomeu - Zărneşti este închiriată gestionarului privat SC RCCF Trans, iar operatorul economic SC Regiotrans asigură transportul feroviar.

Zona a fost izolată şi nu există pericol de incendiu sau explozie.




O cisternă încărcată cu 30 de tone de motorină a fost lovită de un tren, luni, la o trecere de cale ferată dintre Braşov şi Râşnov, informează Mediafax.

Accidentul, petrecut în jurul orei 10, s-a soldat cu rănirea uşoară a patru persoane din tren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectortului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, trenul personal care circula pe ruta Braşov - Zărneşti a lovit o cisternă încărcată cu 30 de tone de motorină, la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere, în apropiere de localitatea Râşnov.
   
În urma impactului au fost rănite uşor patru pesoane aflate în tren, acestora acordându-li-se ajutor medical la locul accidentului.
   
"Am intervenit cu două echipaje cu apă şi spumă şi patru SMURD. Au fost rănite uşor patru persoane din tren, dar nu grav, şi li se acordă  ajutor la locul accidentului de către medici. Am izolat zona, dar nu este pericol de incendiu sau explozie",a spus Sfreja.
   
Circulaţia feroviară în zonă a fost oprită.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close