Antena 3 CNN Economic Auto O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe DN1, în Braşov. Există scurgeri de combustibil

O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe DN1, în Braşov. Există scurgeri de combustibil

O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe DN1, în Braşov. Există scurgeri de combustibil
Sursa foto: Foto: radiocluj.ro
18 Sep 2012   •   17:43

O cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină s-a răsturnat, marţi după-amiază, pe DN1, la Valea Bogăţii, în judeţul Braşov, informează Mediafax. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, au existat scurgeri de combustibil pe carosabil, care au fost oprite, iar zona este izolată. În urma accidentului nu există victime.
   
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, la kilometrul 39 pe Valea Bogăţii, după ce şoferul cisternei, din Bucureşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă maşina s-a răsturnat.

Cisterna este încărcată cu 20 de tone de motorină, iar în urma accidentului au existat scurgeri de combustibil pe carosabil, motorina scurgându-se, în cantităţi mici, pe la garniturile cisternei.
   
"Aproximativ cinci litri de motorină s-au scurs din cisternă, dar nu mai există pericol de scurgere. Se circulă pe un singur fir, alternativ, iar în circa o oră va sosi o maşină care să ridice cisterna", a spus reprezentantul Poliţiei Braşov.
   
La locul accidentului au ajuns un echipaj cu apă şi spumă de la ISU Braşov, pentru izolarea zonei şi pentru a preîntâmpina producerea unei explozii.  De asemenea, la faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Poliţiei şi ai Gărzii de Mediu.


×
Subiecte în articol: cisterna
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close