Antena 3 CNN Economic Auto Taximetriştii din Bucureşti, luaţi la rost de poliţişti: Amenzi de 80.000 de lei, după o razie (VIDEO)

Taximetriştii din Bucureşti, luaţi la rost de poliţişti: Amenzi de 80.000 de lei, după o razie (VIDEO)

Taximetriştii din Bucureşti, luaţi la rost de poliţişti: Amenzi de 80.000 de lei, după o razie (VIDEO)
Sursa foto: razie
31 Dec 2009   •   16:21

Peste 80.000 de lei este cuantumul amenzilor dat de către Poliţia Rutieră din Capitală în urma unei razii ce a avut loc în joi noapte. Vizaţi au fost taximetriştii. Şi nu puţine au fost neregulile constatate de oamenii legii.

Acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat în principalele puncte din Capitală, acolo unde taximetriştii staţionează în număr mare. N-au trecut bine la verificări oamenii legii că au şi găsit primii şoferi în neregulă. Aceştia nu s-au arătat deloc încântaţi de acţiunea poliţiştilor.


Nemulţumiţi că au fost controlaţi, taximetriştii s-au luat la ceartă cu oamenii legii cerându-le acestora să-i verifice şi pe cei de la firmele concurente. Poliţiştii nu s-au lăsat intimidaţi şi i-au sancţionat drastic pe taximetriştii găsiţi în neregulă.

"În numai două ore au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale. Au fost găsiţi doi şoferi care nu aveau permis de conducere sau îl aveau reţinut. S-au reţinut şase permise din cauza defecţiunilor grave pe care aceştia le aveau la maşini", a declarat Daniel Vasile de la Poliţia Rutieră

La razie au participat 71 de echipaje ale poliţiei Rutiere, care la finalul acţiunii verificaseră 315 taximetrişti. Dintre aceştia, 251 dintre ei au fost sanctionaţi. Pentru că acţiunea s-a dovedit a fi una de succes, poliţiştii promit noi razii în rândul taximetriştilor.



Antena 3

×
Subiecte în articol: razie taximetrişti
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close