Antena 3 CNN Economic Auto Trei morţi în urma unui accident rutier, pe DN1, în Arad. O maşină s-a ciocnit de o cisternă cu GPL

Trei morţi în urma unui accident rutier, pe DN1, în Arad. O maşină s-a ciocnit de o cisternă cu GPL

Trei morţi în urma unui accident rutier, pe DN1, în Arad. O maşină s-a ciocnit de o cisternă cu GPL
27 Iun 2012   •   15:52
Update 17.40 - Traficul pe DN 1, blocat, miercuri după-amiază, pe un sens, în zona localităţii Oiejdea, judeţul Alba, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu gaz lichefiat, a fost reluat după mai bine de două ore de la producerea accidentului.
_______________________________________________________

Trei persoane au murit, miercuri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 1, în zona localităţii Oiejdea, judeţul Alba, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu gaz lichefiat, informează Mediafax. În urma accidenului, circulaţia este blocată pe un sens.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, miercuri, că o cisternă încărcată cu gaz lichefiat a intrat frontal într-un autoturism, pe DN 1, în zona localităţii Oiejdea, în condiţii care nu au fost încă stabilite.
   
Prodan a spus că în urma accidentului trei persoane, toate din autoturism, şi-au pierdut viaţa.
   
Potrivit sursei citate, cisterna implicată în accident este încărcată cu gaz lichefiat, dar în zonă nu sunt scurgeri de gaze şi nu există pericolul unei explozii, însă preventiv au fost mobilizaţi şi pompierii din Alba Iulia.
   
La această oră, circulaţia pe DN 1 este blocată pe un sens în zona în care s-a produs accidentul.


×
Subiecte în articol: DN 1 cisterna morti
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close