Antena 3 CNN Economic Banca Mondială va ajuta țările sărace. Peste 100 de milioane de oameni au fost afectaţi financiar!

Banca Mondială va ajuta țările sărace. Peste 100 de milioane de oameni au fost afectaţi financiar!

Preşedintele Băncii Mondiale, David Malpass, a anunțat că 100 de ţări vor fi ajutate cu 160 de miliarde de dolari până în iunie 2021. Este vorba de țări sărace, afectate de criza COVID-19.

Banca Mondială va ajuta țările sărace. Peste 100 de milioane de oameni au fost afectaţi financiar!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    21 Aug 2020   •   21:25

Peste 100 de milioane de oameni au fost puternic afectaţi financiar din cauza pandemiei de coronavirus, a declarat David Malpass, preşedintele Băncii Mondiale. El avertizează că numărul ar putea creşte dacă virusul continuă să fie agresiv.

Potrivit preşedintelui Băncii Mondiale, este important ca ţările sărace să nu fie lăsate de-o parte şi că trebuie luate măsuri clare pentru a le ajuta.

Se dau bani pentru țările sărace!

Banca Mondială promite să ajute 100 de ţări cu 160 de miliarde de dolari până în iunie 2021. Cele mai slabe economii ale lumii sunt deja scutite de plata datoriilor până la finalul anului.

Coronavirus în România, 21 august 2020. În sfârșit o veste bună! Scad cazurile de COVID

Coronavirus în România, 21 august 2020. Un număr de 1.392 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore din 25.363 teste, ceea ce înseamnă o rată de 5,48% pozitivare, în uşoară scădere faţă de până acum, iar 42 de oameni au murit în același interval, din cauza acestei maladii, anunță, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

OMS, îngrijorată se înmulţirea cazurilor de COVID la tineri. Ce trebuie să facă elevii care merg la şcoală

Organizația Mondială a Sănătății se arată îngrijorată de creşterea cazurilor COVID şi în rândul tinerilor şi le recomandă europenilor să se pregătească de acum pentru sezonul rece. În următoarele luni, spun medicii de la OMS, la pericolul COVID-19 se adaugă și gripele sezoniere, care pot pune presiune și mai mare pe sistemul medical.

În plus, reprezentanții OMS fac apel la tineri să nu se simtă invincibili în fața COVID-19. 

×
Subiecte în articol: David Malpass banca mondiala
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close