Antena 3 CNN Economic Biz News Burse BVB delistează acţiunile firmei Şapte Spice, controlată de Broadhurst Investments Limited

BVB delistează acţiunile firmei Şapte Spice, controlată de Broadhurst Investments Limited

BVB delistează acţiunile firmei Şapte Spice, controlată de Broadhurst Investments Limited
Sursa foto: BVB
21 Ian 2009   •   11:09

Acţiunile firmei Şapte Spice din Râmnicu Vâlcea, controlată de fondul de investiţii Broadhurst Investments Limited, vor fi delistate de la Bursa de Valori Bucureşti, anunţă Mediafax. Frima de morărit după a primit, marţi, acordul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare pentru retragerea de la tranzacţionare.
Titlurile firmei vor fi transferate la categoria Nelistate a Bursei. Firmele tranzacţionate pe această categorie nu mai îndeplinesc criteriile de performanţă, eficienţă, raportare şi transparenţă cerute pentru companiile de la cota bursei. Totuşi, BVB permite în continuare tranzacţionarea acestora, în cadrul segmentului Nelistate.
Societăţile trecute la Nelistate nu au obligaţia de a face publice în mod periodic rezultatele financiare.
"Şapte Spice" a rezultat în urma divizării companiei de morărit şi panificaţie Vel Pitar Râmnicu-Vâlcea. În luna gebruarie, compania s-a împărţit în zece firme, în funcţie de principalele activităţi ale companiei: morăritul, panificaţia şi comerţul. Firmei Şapte Spice i-a recenit activitatea de morărit.
Firma din Râmnicu Vâlcea are un capital de 15,9 milioane lei. Ea este controlată de fondul de investiţii Broadhurst Investments Limited care deţine 99,78% dintre acţiuni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: BVB
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close