Unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, continuă strategia de investiții și dezvoltare durabilă, prin accesarea de noi finanţări.
Curs valutar vineri, 15 aprilie. Moneda naţională se apreciază, vineri, în raport cu euro, dar scade comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Curs valutar joi, 14 aprilie. Moneda naţională se depreciază, joi, în raport cu euro, dar creşte comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Curs valutar miercuri, 13 aprilie. Moneda naţională se depreciază, miercuri, atât în raport cu euro, cât și cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a urcat marţi 4,71%, de la 4,70, şi a ajuns la cea mai ridicată valoare din ultimii nouă ani, potrivit datelor BNR.
Curs valutar luni, 11 aprilie. Moneda naţională se apreciază, la început de săptămână, atât în raport cu euro, cât și cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a urcat joi la 4,70%, de la 4,68%, valoare înregistrată miercuri, şi a atins astfel un nou record, potrivit datelor BNR.
Scumpirile se vor mai tempera spre toamnă, dar vor continua până anul viitor, estimează analistul economic Adrian Negrescu, după ce luna aceasta a început că măriri de prețuri la combustibili, alimente, facturi și rate.
Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a stagnat vineri la 4,60%, însă ROBOR la şase luni a atins un nou record, potrivit datelor BNR.
Curs valutar joi, 31 martie. Moneda naţională se apreciază joi, în raport cu euro, dar scade comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Indicele interbancar IRCC a ajuns, joi, la 1,86% de la 1,17%, iar acest lucru înseamnă că ratele vor creşte, de mâine, 1 aprilie, cu 100 de lei, pentru cei care au credite luate începând din mai 2019.
ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a scăzut uşor marţi la 4,56%, de la 4,57 valoare înregistrată luni.
Curs valutar luni, 28 martie. Moneda naţională se apreciază luni, în raport cu euro, dar scade comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a crescut luni la 4,57%, de la 4,56% cât era vineri, arată datele BNR.
Curs valutar vineri, 25 martie. Moneda naţională se apreciază la sfârşit de săptămână, atât în raport cu euro, cât și cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a stagnat vineri la 4,56%, la fel ca valoarea înregistrată joi.
Curs valutar miercuri, 23 martie. Moneda naţională a scăzut, miercuri, în raport cu euro, dar a crescut comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a continuat să crească miercuri, tendinţă menţinută pe tot parcursul ultimelor săptămâni.
Curs valutar marţi, 22 martie. Moneda naţională a crescut, marţi, în raport cu euro, dar a scăzut comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a continuat să crească, tendinţă menţinută pe tot parcursul ultimelor săptămâni, şi a ajuns marţi la 4,53%, de la 4,49% luni, arată datele BNR.
Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, a început săptămâna tot pe creştere, tendinţă menţinută pe tot parcursul ultimelor săptămâni.
Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut miercuri la 4,36% pe an, de la 4,37% pe an marţi, arată cifrele BNR.
Curs valutar miercuri, 16 martie. Moneda naţională a crescut, miercurii, atât în raport cu euro, cât şi cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei, a crescut marţi la 4,37% pe an şi a ajuns, astfel, la cea mai mare valoare din ultimii opt ani.