Antena 3 CNN Actualitate Locale Locuri de cazare inedite la malul mării pentru turiști, în minivacanța de 1 Mai. Prețurile sunt pe măsură

Locuri de cazare inedite la malul mării pentru turiști, în minivacanța de 1 Mai. Prețurile sunt pe măsură

Doar câteva zile ne mai despart de minivacanța de 1 Mai, iar oamenii își fac ultimele rezervări la mare. Și anul acesta, mulți turiști s-au orientat către locațiile mai retrase. Tarifele sunt pe măsura condițiilor de cazare.

de Raluca Butan    |    27 Apr 2024   •   14:15

Unii au ales să se cazeze la iglu, un concept care a ajuns de câțiva ani și pe litoralul românesc.

Dacă vrei să locuiești la inglu, să vezi cerul sau să vezi marea chiar din cameră trebuie să plătești pentru acest lucru.

Prețurile sunt un pic mai piperate, pornesc de la 350 de lei pentru o cameră și merg până la 500 de lei.

Nu sunt însă cele mai scumpe de pe litoral și cu toate acestea, unul dintre hotelurile de patrul stele din Mamaia Nord are grad de ocupare de 100% pentru minivacanța de 1 Mai.

Sunt turiști nerăbdători care se află deja la mare, în acest weekend, pentru a se relaxa și pentru a evita aglomerația de 1 Mai.

La Costinești, au început încă de seara trecută două festivaluri. În Mamaia, peste numai două zile, va avea loc un festival culinar cu tradiție, und sunt așteptați atât împătimiții gastronomiei, dar și cei care vor să se relaxeze.

Așadar, la mare încă se mai fac rezervări, iar posibilitățile sunt multiple: de la hotelurile de cinci stele până la rulote, inglu-uri și chiar cu cortul direct pe plajă.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii!
x close