Antena 3 CNN Economic Biz News Business Povestea româncei din Sibiu care și-a deschis afacere cu o investiție de 100 de lei: "De când eram mică, mama m-a învățat"

Povestea româncei din Sibiu care și-a deschis afacere cu o investiție de 100 de lei: "De când eram mică, mama m-a învățat"

Mihaela Fleacă, o tânără din Sibiu, își transformă pasiunea pentru hand-made într-o afacere de succes.

Povestea româncei din Sibiu care și-a deschis afacere cu o investiție de 100 de lei: "De când eram mică, mama m-a învățat"
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mar 2024   •   22:45

Cu o carieră solidă în economie, Mihaela a decis să-și urmeze chemarea creativă și să-și exploreze talentul pentru hand-made. 

În urmă cu aproximativ două luni, ea a deschis propriul atelier de croșetat jucării, aducând bucurie în inimile celor mici și nu numai.

Folosind o ață specială numită pluș, ea creează jucării unice și încântătoare, care aduc un zâmbet pe chipurile celor care le primesc.

"Mi-am dorit ca în timpul liber să-mi caut o pasiune, un hobby. De mică am fost pasionată de lucrul hand-made. La început făceam hărți din hârtie, era pe atunci un fel de modă în care luai hârtie, o dădeai cu scoci și făceai genți hand-made. 

Păpușile pe care le fac sunt confecționate din ață specială care se numește pluș. De exemplu, pot fi făcute și din lână, și din bumbac, din mai multe materiale. 

Le croșetez cu iglița și le umplu cu umplutură specială pentru jucării", a povestit aceasta, scrie turnulsfatului.ro.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mai multe imagini cu jucăriile făcute de Mihaela Fleacă:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Timpul de lucru, în medie, pentru o păpușă, este în jur de 8-9 ore.

"De când eram mică, mama mea m-a învățat să croșetez și a fost nevoie doar de câteva tutoriale ca să îmi reamintesc”, a mai povestit aceasta.

Afacerea Mihaelei a început cu o investiție de 100 de lei în materiale, umplutură, ațe și cutiile în care trimitea coletele.
 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close