Antena 3 Economic Biz News Burse BVB îşi consultă acţionarii pentru stabilirea modalităţii de listare a Bursei

BVB îşi consultă acţionarii pentru stabilirea modalităţii de listare a Bursei

12 Iun 2009   •   16:44
BVB îşi consultă acţionarii pentru stabilirea modalităţii de listare a Bursei
Sursa foto: bvb

Conducerea Bursei de Valori Bucureşti (BVB) consultă acţionarii în vederea stabilirii celei mai agreate metode de listare a BVB pe piaţa reglementată, printr-un chestionar transmis miercuri acestora pentru a indica cele importante obiective ale procesului, anunţă Mediafax.

Acţionarii sunt întrebaţi dacă vor să vândă acţiunile pe care le deţin la BVB, în cadrul unei oferte publice secundare sau ulterior listării, direct pe piaţă.

Bursa este interesată dacă vor o înlesnire a modalităţii de tranzacţionare a titlurilor BVB înainte sau după admiterea la tranzacţionare.

În acelaşi timp, şefii de la BVB întreabă acţionarii dacă sunt de acord cu listarea Bursei printr-o ofertă iniţială de vânzare de acţiuni.

Respondenţii trebuie să spună, până pe 17 iunie, care este obiectivul listării, în viziunea lor, precum şi dacă vor să menţină sau nu votul majorităţii pentru deciziile din AGA, înainte sau odată cu listarea.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
BVB
Parteneri
x close