Antena 3 CNN Economic Biz News Burse Investitorii ?se opresc? după şase zile de creştere a bursei SUA

Investitorii ?se opresc? după şase zile de creştere a bursei SUA

Investitorii ?se opresc? după şase zile de creştere a bursei SUA
Sursa foto: investitor bursa
14 Oct 2009   •   02:41

Acţiunile au avut o zi slabă marţi, după ce vânzările Johnson & Johnson au domolit optimismul investitorilor referitor la venituri şi au pus punct unei creşteri de şase zile a S&P 500.
Cum ultimele două perioade de raportare a veniturilor au fost caracterizate de reduceri ale costurilor, investitorii sperau că firmele ar putea începe să raporteze creşteri în T3 sau perspective mai bune.
Deţo investitorii rămân optimişti legat de sezonul profiturilor, speranţa în venituri mari ar putea fi prematră. Johnson & Johnson a depăşit într-adevăr estimările Wall Street privind profitul, dar venitul a fost sub previziuni, ceea ce a trimis acţiunile în jos cu 2.4 procente la 61.01 dolari.
Oricum, INtel a raportat la finalul tranzacţionării profit şi venituri peste estimări.

Indicele industrial Dow Jones a scăzut 14.74 puncte, sau 0.15 procente, la 9871.06. Standard & Poor 500 a alunecat trei puncte, sau 0.28 procente, la 1073.19. Nasdaq însă a crescut cu 0.75 puncte, sau 0.04 procente, la 2139.89.
Nasdaq a rămas pe verde după ce Cisco Systems Inc a acceptat să cumpere Starent Networks Corp (STAR.O) pentru 2.9 miliarde dolari, sau 35 dolari per acţiune.
Acţiunile din domeniul sanitar au pierdut puncte după ce o comisie senatorială a adopat planul de reformă a sistemului medical. Propunerea va trece şi prin comisia de sănătate pentru ca apoi să fie dezbătută în plen.

Indicele financiar S&P .GSPF a piedut 1.1 procente, în timp ce marile companii bancare sunt aşteptate cu rapoarte.

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close