Antena 3 CNN Economic Companii 2012 a venit cu cea mai neagră decizie pentru o LEGENDĂ a telefoniei mobile. Anunţul care i-a surprins pe toţi

2012 a venit cu cea mai neagră decizie pentru o LEGENDĂ a telefoniei mobile. Anunţul care i-a surprins pe toţi

2012 a venit cu cea mai neagră decizie pentru o LEGENDĂ a telefoniei mobile. Anunţul care i-a surprins pe toţi
de O.P.    |    03 Oct 2012   •   12:33

Fiecare secundă este preţioasă, iar tehnologia este sectorul care ştie cel mai bine acest lucru. Lupta de pe piaţa telefoniei mobile este acerbă, iar cei trei mari producători: Apple, Samsung şi Nokia se luptă pentru supremaţie.

Cele mai noi produse, cele mai tari inovaţii - totul pentru a atrage de partea lor cât mai mulţi clienţi, şi deci cât mai mulţi bani. Însă anul 2012 nu a fost unul prea bun pentru Nokia, care a pierdut poziţia de cel mai mare producător de telefoane în faţa celor de la Samsung.

Pentru că pierderile sunt imense, reprezentanţii Nokia au anunţat că vor să închidă câteva sedii din întreaga lume, primul pe listă fiind cel din Espoo, Finlanda.

Clădirea a fost evaluată la 300 de milioane de euro, de achiziţionarea ei fiind interesaţi mai mulţi jucător imobiliari.

Această măsură a fost luată de oficialii de la Nokia în speranţa îmbunătăţirii situaţiei financiar. Anterior, Nokia a anunţat un program de restructurare a operaţiunilor IT, corporate şi de suport, împreună cu închiderea fabricii de la Salo, Finlanda.



×
Subiecte în articol: Nokia telefonie mobila
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close