Antena 3 CNN Economic Companii Un nou ajutor de la stat pentru IMM-uri, aprobat de Guvern. Marcel Ciolacu: "Banii vor ajuta aproape 9.200 de firme românești"

Un nou ajutor de la stat pentru IMM-uri, aprobat de Guvern. Marcel Ciolacu: "Banii vor ajuta aproape 9.200 de firme românești"

Guvernul a anunțat aprobarea unui ajutor de la stat, în valoare de peste 86 de milioane de lei, pentru IMM-uri.

Un nou ajutor de la stat pentru IMM-uri, aprobat de Guvern. Marcel Ciolacu: "Banii vor ajuta aproape 9.200 de firme românești"
Sursa foto: Facebook/ Guvernul Romaniei
de Mia Lungu    |    22 Feb 2024   •   18:10

Guvernul aprobă, joi, în ședință, un ajutor în valoare de peste 86 de milioane de lei pentru IMM-uri, bani care vor ajuta aproape 9.200 de companii.

"Vreau să continuăm să dăm un mesaj puternic și către mediul de afaceri, în special pentru susținerea capitalului românesc. De aceea, vom aproba astăzi un ajutor de peste 86 de milioane de lei pentru IMM-uri", a spus, joi, premierul Marcel Ciolacu, la debutul ședinței de Guvern.

Acesta a precizat că acești bani vor ajuta aproape 9.200 de firme românești să-și dezvolte afacerile și să-și mențină locurile de muncă.

Marcel Ciolacu: Guvernul va restitui transportatorilor jumătate din creșterea accizei la motorină

Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină, a declarat, joi, la începutul ședinței Executivului, premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a spus că ”vom decide să compensăm creșterea accizei la motorină”.

”Concret, Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină”, a arătat premierul.

”În total peste 4.000 de transportatori vor beneficia de acest sprijin până la sfârșitul anului”, a precizat Ciolacu

Declarațiile premierului Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern din 22 februarie

Declarațiile premierului Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern din 22 februarie

Posted by Guvernul României on Thursday, 22 February 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close