Antena 3 CNN Economic Companii Analiză neașteptată. Motivul pentru care este mai bine să alegi o companie aeriană low-cost

Analiză neașteptată. Motivul pentru care este mai bine să alegi o companie aeriană low-cost

Analiză neașteptată. Motivul pentru care este mai bine să alegi o companie aeriană low-cost
11 Iul 2018   •   15:28

Companiile aeriene tradiționale au înregistrat, în România, o pondere dublă a incidentelor de zbor față de transportatorii low cost, arată o analiză Fligft Refund, companie specializată în obținerea despăgubirilor pentru pasageri. 

Această pondere se păstrează și în restul țărilor analizate. Astfel că, Flight Refund face o comparație între zborurile totale din România, Polonia, Ungaria, Germania, Franța și Marea Britanie, scrie libertatea.ro.

Astfel, anul trecut în România, companiile tradiționale au avut 235 de decolări și aterizări cu probleme, adică un procent de 0,42% din totalul zborurilor înregistrate. În cazul curselor low cost, s-au înregistrat 73 de incidente, cifră care reprezintă 0,22% din total, adică jumătate din procentul curselor companiilor tradiționale.

Cele mai slabe performanțe ale companiilor tradiționale s-au înregistrat în Polonia, unde procentul zborurilor cu probleme a fost de 1,08% față de procentul 0,34% cât s-a înregistrat în cazul zborurilor low cost.

×
Subiecte în articol: analiza companie aeriana
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close