Antena 3 CNN Economic Companii Câteva sute de angajaţi de la fabrica Nokia intră în şomaj tehnic pe perioada sărbătorilor

Câteva sute de angajaţi de la fabrica Nokia intră în şomaj tehnic pe perioada sărbătorilor

Câteva sute de angajaţi de la fabrica Nokia intră în şomaj tehnic pe perioada sărbătorilor
25 Noi 2008   •   17:48

Cateva sute de persoane angajate pe o perioada determinata la fabrica Nokia de la Jucu vor intra miercuri în şomaj tehnic şi vor primi 75% din salariu.
Dacă nu ar fi vorba de criza economică, motivele invocate de conducere într-un comunicat ar fi de-a dreptul înduioşătoare. Producţia va fi oprită între 22 decembrie şi 5 ianuarie pentru a permite angajatilor ?să petreacă mai mult timp alături de familiile lor şi să se odihnească, pentru a fi pregătiţi să facă faţă provocărilor din 2009.?
Oamenii au fost anunţati dimineaţă, la ieşirea din tură, că sunt în şomaj. Acest lucru a provocat isterie în rândul celor 140 de muncitori vizaţi. Faptul că vor primi 75% din salariul pe trei luni nu pare să îi liniştească înainte de sărbători. Deşi au fost nevoiţi să treacă prin mai multe teste înainte de angajare iar compania le-a promis că for fi transferaţi d ela firma subcontractoare, muncitorii spun că numărul celor care vor rămâne fără slujbe ar putea fi mult mai mare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nokia somaj tehnic
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close