Antena 3 CNN Economic Companii Ce salariu avea fostul director Tarom Christian Heinzmann. Dezvăluirea făcută de ministrul Transporturilor

Ce salariu avea fostul director Tarom Christian Heinzmann. Dezvăluirea făcută de ministrul Transporturilor

Ce salariu avea fostul director Tarom Christian Heinzmann. Dezvăluirea făcută de ministrul Transporturilor
19 Apr 2017   •   13:50

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a spus pentru DCNews că decizia de demitere a fostului director Tarom, Christian Heinzmann a fost o decizie foarte bună pentru companie pentru că gradul de implicare nu era cel scontat. Răzvan Cuc a dezvăluit salariul fostului director și orele petrecute la muncă.

"În momentul în care am preluat Aviația, m-am uitat la contractul de performanță al directorului Heinzmann. Am văzut că nu își îndeplinise nici un criteriu de indicatori de performanță. Am avut o discuție cu dânsul foarte clară, în care i-am spus că din punctul meu de vedere la 14 000 de euro cât avea salariul pe lună, mie mi s-a părut că a lucrat destul de puțin pentru compania asta națională și automat l-am demis. Bineînțeles că ne-a acționat în instanță și ne judecăm," a spus Ministrul Transporturilor la DCNews Live.

Christian Heinzmann a fost demis din funcția de director Tarom la finalul lunii martie.

Directorului TAROM i s-a reproșat managementul defectuos.

Consiliul de Administraţie al TAROM l-a numit în poziţia de director general pe belgianul Christian Edouard Heinzmann în 2012. 

Cu o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică, Heinzmann și-a început activitatea pe 19 noiembrie, cu un contract pe patru ani.

Christian Edouard Heinzmann este singurul manager străin care se află în fruntea unei companii de stat în România.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close