Antena 3 CNN Economic Companii Wizz Air: Aeronava aterizată de urgenţă a avut probleme la trenul de aterizare. Nu au existat răniţi

Wizz Air: Aeronava aterizată de urgenţă a avut probleme la trenul de aterizare. Nu au existat răniţi

Wizz Air: Aeronava aterizată de urgenţă a avut probleme la trenul de aterizare. Nu au existat răniţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2013   •   12:04
Aeronava Airbus 320 a companiei Wizz Air a aterizat de urgenţă la Roma din cauza unei probleme la trenul de rulare, însă nu au fost raportaţi răniţi, a declarat sâmbătă, pentru agenţia Agerpres, Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager, Wizz Air.
 
"Zborul Wizz Air, W6 3141, de astăzi 8 iunie, de la Bucureşti spre Roma Ciampino, cu 165 de pasageri la bord şi 6 membri ai echipajului a fost redirecţionat spre aeroportul Roma Fiumicino, pentru aterizare de urgenţă din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Aeronava a aterizat în siguranţă la ora 8:15, iar pasagerii au fost debarcaţi folosindu-se toboganele de ieşire. Echipajul şi pasagerii nu au raportat răniţi, pasagerii fiind asistaţi de companie. Wizz Air va colabora cu autorităţile pentru investigaţie şi îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi de inconvenientele create de aterizarea de urgenţă", a spus Daniel de Carvalho. 
 
Un avion Airbus 320 care venea de la Bucureşti a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă sâmbătă dimineaţa pe aeroportul Roma-Fiumicino, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, informează Ansa şi AFP. Trei dintre pasageri au fost răniţi uşor, potrivit informaţiilor oferite de agenţiile citate. 
 
Toţi cei 165 de pasageri au coborât din avion pe tobogane. Cei trei răniţi se aflau în stare de şoc, fără a suferi traumatisme fizice. O echipă medicală a aeroportului le-a acordat primul ajutor, însă cei trei nu vor fi internaţi la spital. 
 
Avionul companiei Wizz Air zbura pe ruta Bucureşti-Roma şi urma să aterizeze pe aeroportul mai mic Ciampino, dar pilotul a cerut să aterizeze pe Fiumicino, unde pista de aterizare este mai lungă. 
 
La aterizare, după ce s-a oprit din rulaj, avionul s-a înclinat într-o parte. Pompierii, poliţia şi carabinierii au venit foarte repede la faţa locului. 
 
Agenţia naţională italiană pentru securitate zborurilor a lansat o anchetă pentru a stabili cauza avariei. Pista pe care a aterizat avionul românesc a fost închisă şi se prevedeau întârzieri în programul de zbor al aeroportului roman în prima parte a zilei. 
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close