Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 idei de cadouri inedite pregătite pentru tine

5 idei de cadouri inedite pregătite pentru tine

Urmează luna cadourilor, multe zile onomastice și multe ore de căutare a cadourilor perfecte pentru sărbătoriți.

5 idei de cadouri inedite pregătite pentru tine
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2021   •   16:34

Dacă ești în căutarea unui cadou inedit pentru părinți, bunici sau cei dragi, Cadou Inedit a pregătit câteva idei speciale pentru tine. Un cadou special nu este scump, însă este unic, memorabil și cu valoare sentimentală. Din această categorie de cadouri speciale fac parte cadourile personalizate:

  1. Idee de cadou inedit pentru ea.

Un cadou personalizat pentru iubită, mamă, soție sau soră, poate fi o agendă gravată cu numele, profesia sau alte elemente speciale. O astfel de agendă este un cadou practic, special și inedit de care ea își va aminti. Agenda poate fi folosită pentru organizarea ședințelor sau ca și jurnal personal. Pentru mamele gospodine va fi perfectă pentru a nota cele mai gustoase rețete ale familiei. 

  1. Cadou special pentru bunici.

Pentru fiecare dintre noi, bunicii sunt eroii copilăriei noastre și merită un cadou cu adevărat special. Un trofeu gravat cu gânduri sincere poate fi un cadou ideal de Crăciun. Va fi o surpriză cu care ei se vor mândri la fiecare vizită a cunoscuților. 

  1. Ce cadouri personalizate poți alege pentru el?

Un cadou surprinzător, inedit și practic pentru iubit, tată, frate sau soț poate fi un set de scris cu stilou. Este util, elegant și îl poate lua cu el oriunde, ascuns în buzunarul de la sacou sau geacă. Cu acest stilou vei fi mereu alături de el când ia decizii importante. Cum ar fi semnatul contractelor, al actelor de vânzare sau anexa pentru o mărire salarială. 

  1. Cauți un cadou care să îi surprindă pe nași?

Poți alege un trofeu personalizat, o ramă foto cu text sau un set de perne personalizate cu numele de familie. Nașii se vor bucura și vor fi impresionați de un cadou atât de special. Ei vor fi mereu alături de tine ca părinți spirituali, iar cadourile le vor aminti întotdeauna de această legătură. 

  1. Cadouri pentru oamenii speciali din viața ta.

Fie că este vorba de un profesor, un coleg de muncă sau un bun prieten, cadoul trebuie să fie special. Un cadou care să arate recunoștința, bucuria și să surprindă este trofeul personalizat. Un astfel de cadou inedit va impresiona și va consolida relația cu persoanele speciale ție. 

De ce sunt cadourile personalizate cu adevărat speciale? 

Pentru că sunt unice, iar pe lângă cadoul propriu zis, investești și timp și sentimente. Persoana care îl va primi va ști că ai încercat să oferi mai mult decât un obiect. Ai încercat să oferi o amintire de care se va bucura mulți ani. 

Pentru cadoul perfect, internetul îți oferă sute de variante. Dacă îți dorești să alegi însă din cadouri gata personalizate sau să vii cu propria idee inedită, poți apela oricând cu încredere la cadouinedit.ro. Aceștia oferă expediere rapidă, în maxim 48 de ore, pentru orice cadou comandat. În plus, nu ai cum să nu găsești cadoul perfect din sutele de modele de pe site.

Spor la împachetat cadouri!

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close