Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 idei inspirate pentru decorațiuni cu licheni

5 idei inspirate pentru decorațiuni cu licheni

Accesoriile interioare sunt cele care înfrumusețează orice casă, fie că vorbim de o vază cu flori, un bibelou sau câteva perne decorative.

5 idei inspirate pentru decorațiuni cu licheni
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2022   •   12:30

Dacă îți place să îți pui la încercare imaginația și să-ți creezi propriile opere care să stea la loc de cinste în locuința ta, decorațiunile cu licheni sunt simplu de realizat și aduc un plus de prospețime. 

Iată câteva idei pentru decorațiuni cu licheni pe care le poți face pentru casa ta sau le poți oferi cadou celor dragi

Decorațiuni din litere

În fiecare casă există un mesaj simpatic pe hol, așa că ce spui de o decorațiune din litere pe care să aplici licheni? Le poți achiziționa individual pentru a crea propriul text sau sub formă de cuvinte. Pentru a fi mai mult de o bucată de lemn sau plastic prinsă de perete, aplică pe suprafața fiecărei litere licheni. Vei oferi decorațiunii tale un aer proaspăt dacă folosești mai multe nuanțe de verde. Iar în cazul în care ești o persoană veselă și plină de viață, optează pentru licheni în varianta colorată. Lichenii de la 4 Florists sunt disponibili în diverse culori, sunt catifelați, și, în plus, nu sunt alergeni, nu sunt toxici și nu necesită întreținere. Pentru a aplica lichenii folosește un adeziv transparent și creează-ți astfel o decorațiune pe pus pe perete, cu un mesaj inspirațional.

Tablouri cu licheni și cu mesaj 

Pentru că lichenii nu au nevoie de îngrijire specială sunt tot mai populari atunci când vine vorba de decorațiuni, pentru că oferă un aer fresh sau vesel, în funcție de alegerea culorilor. O altă variantă de a-i folosi este să-i aplici pe o plăcuță din lemn, pe care să o gravezi în prealabil.O poți personaliza cu o dată sau un text special, care să-ți aducă aminte de un moment special din viața ta și a celor dragi. O alternativă pentru bucata de lemn este tabla de scris, pe care poți să o ștergi ori de câte ori vrei. Vei avea nevoie de doar de o bucată de cretă albă sau colorată.

Tablouri pictate și decorate cu licheni

Dacă ai talent la pictură îți poți crea propriile opere de artă. În cazul în care ai găsit într-un magazin un tablou care ți-a plăcut, dar totuși vrei să transformi în unul personalizat? Adaugă-i un element în plus și decorează-l cu licheni. De exemplu, evidențiază frunzele copacilor într-o pădure sau iarba într-o poieniță. 

Cutii suport din lemn 

Cutiile din lemn decorative sunt ideale pentru a fi oferite drept cadou. Adaugă licheni în interior și adaugă gărgărițe și albine mici tot din lemn. 

Decorațiuni cu tematică 

Decorațiunile tematice pot fi realizate cu succes cu ajutorul lichenilor. De Paște, folosește bucăți de lemn și lipește peste licheni, alături de câteva figurine specifice, precum un iepure sau câteva ouă. De asemenea, dacă îți dorești un coș inedit în care să așezi ouăle înroșite de Paște, alege unul alb din răchită, pune licheni în el și așează ouăle. Aceleași tip de decorațiuni merg făcute pentru diverse ocazii, precum Crăciun sau pentru ziua de naștere a cuiva drag. 

Decorațiunile cu licheni au devenit tot mai populare și au rolul de a aduce un plus de prospețime în orice casă. Dacă vrei ca în locuința ta să fie mereu primăvară, folosește lichenii în diverse nuanțe de verde, verde deschis, verde închis, verde turcoaz. Pentru un aer vesel și plin de viață, cei colorați sunt perfecți de folosit. De asemenea, utilizează-i dacă vrei să oferi un cadou personalizat cuiva drag. 

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close