Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 motive pentru care să iți cumperi un smartwatch

5 motive pentru care să iți cumperi un smartwatch

Un smartwatch este o alegere perfecta pentru foarte multe persoane și servește mai multor scopuri, de la indicarea orei și până la informații despre vremea de afara, tensiune, calorii arse sau chiar până la interacțiunile cu propriul telefon mobil.

5 motive pentru care să iți cumperi un smartwatch
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2021   •   12:17

Iată mai multe avantaje pe care un smartwatch iUni ți le oferă.

1. Ai la dispoziție mai multe modele

Primul și cel mai important avantaj este faptul că ai la dispoziție mai multe modele de smartwatch-uri pe care le poți cumpără.

În felul acesta, atunci când cumperi ceasuri inteligente de la iUni vei putea alege exact acele modele care se potrivesc cu preferințele tale și cu modul tău de a te îmbracă sau de a te comporta.

În funcție de fiecare situație și de necesitățile tale stilistice poți alege mai multe ceasuri foarte speciale care să te integreze perfect în outfituri.

2. Ai la dispoziție ceasuri inteligente cu mai multe funcții importante

Ceasurile smart au mai multe funcții importante care au calitatea de a ne face viață mai ușoară. Cu ajutorul acestor ceasuri poți măsură timpul, dar poți cumpără de exemplu ceasuri smart cu gps care să te ajute să te deplasezi mai ușor, poți achiziționă ceasuri care iți măsoară în timp real tensiunea sau ceasuri care iți spun cate calorii ai ars atunci când vrei să tii o dieta sau atunci când vrei să iți contorizezi efortul zilnic.

3. Poți cumpără ceasuri smart pentru bărbați și pentru femei

Ceasurile smart pot fi purtate atât de bărbați cât și de femei și nu este deloc greu să le incluzi în ținute indiferent din ce categorie faci parte.

Vei descoperi că exista smartwatch-uri pentru bărbați special concepute care au un aer foarte masculin și care se integrează în ținutele bărbaților, ceasuri smart delicate pentru femei și ceasuri unisex, care se potrivesc atât bărbaților cât și femeilor. Astfel, poți alege ceasul potrivit pentru tine mult mai ușor.

4. Un ceas inteligent te poate ajuta să tii mai ușor o dieta

Te-ai gândit vreodată că un ceas inteligent te poate ajuta să tii mai ușor o dieta? În momentul în care urmezi un regim vă trebui să iți contorizezi caloriile – atât pe cele ingerate cât și pe cele consumate.

Prin urmare, vei folosi aplicații care să te ajute să contorizezi în primul rand caloriile consumate. Aceste aplicații sunt acum instalate în general pe telefonul mobil, pentru că nimeni nu mai sta cu pixul și cu hârtia să noteze și să calculeze de mana.

În magazinul online iUni găsești ceasuri smart care se conectează la telefon și care împart informațiile cu telefonul.

Tot ceasurile smart sunt și cele care contorizează caloriile arse în funcție de mișcarea pe care o faci în fiecare zi. Astfel, combinând aceste aplicații vei reuși să iți tii mai ușor sub control caloriile și să obții rezultatele dorite de la dieta.

5. Cu ajutorul unui ceas inteligent poți conduce mai ușor

Ceasul inteligent te poate ajuta să fii mai eficient în trafic. În momentul în care iți suna telefonul sau ai primit un mesaj, nu mai trebuie să te întinzi prin țoață mașină după dispozitiv pentru că vei vedea pe ceasul aflat la mana cine te suna și poți raspunde atingând pur și simplu ecranul ceasului.

Astfel ochii vor rămâne la drum și nu mai trebuie să te miști foarte mult pentru a raspunde la telefon. Tot pe ecranul telefonului, vei vedea și daca vine un mail important și daca e necesar să tragi pe dreapta pentru o convorbire telefonica.

Având în vedere toate aceste avantaje ale unui telefon inteligent, trebuie doar să achiziționezi smartwatch-uri de la iUni pentru a te bucura de ele și pentru a obține rezultatele dorite în materie de stil și confort.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close