Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege cel mai bun pret la S20 plus de la totalconvert.ro!

Alege cel mai bun pret la S20 plus de la totalconvert.ro!

În zilele noastre, smartphone-urile arată și funcționează aproape la fel de bine toate, ceea ce înseamnă că, este destul de dificil să le alegeți, cu excepția aspectelor estetice sau de design.

Alege cel mai bun pret la S20 plus de la totalconvert.ro!
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   13:54

În ceea ce privește aspectele care țin de design, lucrurile sunt subiective, în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte.

În ceea ce privește alegerea unui nou smartphone, poate să fie vorba și despre loialitatea făță de un anumit brand. Există mai multe aspecte de care oamenii țin cont atunci când își aleg un nou device, fiecare făcând această alegere în funcție de posibilități, preferințe sau nevoi.

În prezent, smartphone-urile au devenit o parte integrantă a vieții noastre. Le folosim pentru comunicare, realizarea de fotografii, salvarea documentelor în cloud-uri, navigarea pe internet, existând chiar și device-uri care se pot utiliza precum o baterie externă pentru a putea încărca alte smartphone-uri.

Există pe piață o mulțime de smartphone-uri foarte variate din punctul de vedere al tehnologilor incorporate, ceea ce poate face ca o decizie finală să fie ușor de luat. Pe de altă parte, în momentul în care doriți achiziționarea unui nou device, tocmai din pricina faptului că numărul lor este foarte mare pe un anumit segment, probabil va dura puțin până vă veți gândi care este alegerea optimă pentru nevoile pe care le aveți. Odată cu creșterea prețurilor și mai mult decât oricând, este important să vă cheltuiți cu înțelepciune bugetul, pe un smartphone durabil și rezistent.

Dacă doriți un model premium de top de la brand-uri importante precum sunt Samsung, Huawei sau Apple, trebuie să vă așteptați la o investiție destul de serioasă am putea spune, dar o investiție care își va merita fiecare bănuț, având în vedere tehnologia cu care vin la pachet astfel de device-uri. Telefoanele din această gamă vin de obicei cu ecrane mari, versiuni premium ale sistemelor de operare și toate caracteristicile cele mai noi - cum ar fi recunoașterea facială, senzor de amprentă integrat în ecran, încărcare rapidă, încărcare wireless, rezistență la apă și așa mai departe.

Un avantaj cheie al telefoanelor premium și pentru care foarte mulți oameni aleg un anumit tip de smartphone, este camera foto/video. Un telefon mobil excelent poate lua locul cu foarte mare ușurință unei camere foto/video clasice.

De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui smartphone cu tehnologii de top, de exemplu Samsung Galaxy S20 Plus, poate reprezenta soluția ideală din punctul de vedere al raportului preț/calitate și de asemenea, puteți obține cel mai bun pret la S20 plus de la totalconvert.ro, prin numai sun simplu click.

Galaxy S20 Plus este un smartphone Android al companieie Samsung, fiind un smartphone de top excelent care bifează nenumărate tehnologii de ultimă generație. Samsung Galaxy S20 Plus este unul dintre cele mai importante modele de top de ale companiei coreene, fiind un smartphone care este disponibil la un preț nu tocmai accesibil pentru toată lumea. Tocmai de aceea, pentru cei care își doresc un device foarte bun calitativ, există magazinul online Totalconvert.ro de unde puteți achizitona un performant Samsung Galaxy S20 Plus, la un preț mai mult decât avantajos, beneficiind bineînțeles și de garanție.

Calitatea dispozitivelor Samsung, este una recunoscută că fiind superioară și se aplică atât telefoanelor mobile inteligente, cât și altor tipuri de dispozivite electronice. Fie că este vorba despre un ceas inteligent, un smartphone, o tabletă, chiar și o mașină de spălat sau un simplu cuptor cu micro-unde, compania Samsung a făcut de-a lungul timpului adevărate minuni pentru clienți.

Prin intermediul magazinului online Totalconvert.ro oricine are posibilitatea de a achiziționa smartphone-uri, tablete, aparate foto sau video, laptop-uri, smart TV-uri, smartwatch-uri, console și multe altele, la prețuri extem de avantajoase, toate aceste produse beneficiind de o garanție care după caz, poate să fie cuprinsă intre 3 luni sau 1 an, în funcție opțiunea de preț pentru care clienții pot opta.

Tocmai datorită faptului că este vorba despre produse second hand, echipa Totalconvert.ro testează riguros toate produsele înainte de a le pune spre vânzare, iar în cazul în care situația o cere, device-urile pot trece printr-un proces de recondiționare, astfel încât clientul final să poată beneficia de un produse excelent. Este de menționat și faptul că, dispozitivele sunt livrate împreună cu accesorii, ceea ce înseamnă că, putem achiziționa produse full box în anumite cazuri.

În cazul în care apar probleme, clientul poate beneficia de drept de retur în cel mult 48 de ore de la momentul achiziționării, timp în care există posibilitatea de a testa produsul, astfel încât să existe sau nu, convingerea că device-ul se potrivește în funcție de nevoile pe care le aveți.

De asemenea, există nu numai posibilitatea de a achiziționa un smartphone sau un alt gadget, ci echipa Totalconvert.ro vine în întâmpinarea clienților și cu posibilitatea de a realiza un schimb, cu sau fără o diferență din partea uneia dintre părți. Astfel, se va face de către echipa Totalconvert.ro o evaluare a produsului respectiv, iar la final, daca clientul este mulțumit, poate merge pe această cale.

Principalele categorii de produse disponibile pe Totalconvert.ro, sunt următoarele:

  • Telefoane

  • Tablete

  • Laptopuri

  • Ceasuri

  • Smartwatch

  • Audio

  • Tv

  • Foto

  • Jocuri

  • Accesorii

Toate acestea sunt disponibile la numai un simplu click distanță, la un raport preț/calitate foarte avantajos, beneficiind de servicii complete, iar servicii care sunt valabile și pentru momentul în care doriți achiziționarea unui nou smartphone, exact că și când ați apela la un furnizor de telefonie mobile, în momentul în care achiziționați și un nou telefon mobil.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close