Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Aplicaţia care îţi transformă punctele în burgeri şi nu numai

Aplicaţia care îţi transformă punctele în burgeri şi nu numai

McDonald’s România a lansat programul MyM Rewards, primul program de loialitate din aplicația de mobil, disponibil tuturor clienților din România. O parte din banii cheltuiți se întorc la utilizator sub forma unor puncte care pot fi folosite la achiziții viitoare.

Aplicaţia care îţi transformă punctele în burgeri şi nu numai
24 Dec 2021   •   10:08

Cum funcționează noua opțiune

La fiecare leu cheltuit se adaugă câte 10 puncte. Pentru a primi punctele este necesară crearea unui cont în aplicație. Pașii sunt rapizi și intuitivi. În cazul membrilor deja existenți, în aplicație se cere doar acceptarea „Termenelor și Condițiilor” updatate cu detaliile programului de loializare.

Punctele din programul de loializare se acumulează prin scanarea codului QR al cardului din aplicație, la fiecare tranzacție pe care utilizatorul o efectuează în restaurant, la front counter, McCafé, kiosk or Drive-Thru. Puncte se pot aduna și revendicând oferte din aplicație.

Toate datele apar actualizate în contul utilizatorului în secțiunea dedicată, iar punctele pot fi folosite la următoarea vizită.

Programul MyM Rewards permite folosirea punctelor pentru produse sau premii surpriză, din partea McDonald's. Punctele expiră la finalul celei de-a 12-a luni de cand au fost obținute.  Ele nu pot fi transferate altor utilizatori și nici preschimbate in bani.

Ce mai găsești în aplicație 

În aplicație există meniul complet McDonald`s care cuprinde la fiecare produs pe lângă ingrediente și informațiile nutriționale și  alergenii. Poți să îți calculezi astfel caloriile și să știi, în detaliu, cantitatea de zaharuri, fibre, proteine sau grăsimi. Tot în aplicație se poate accesa o harta locațiilor McDonald`s care afișează cele mai apropiate locații sau cele dintr-o anumită zonă.  

Despre aplicație 

Aplicația McDonald`s România are peste 2,5 milioane de utilizatori. Programul de loialitate MyM Rewards a fost lansat în primăvara anului 2021. Odată cu această opțiune a devenit singura aplicație din industria QSR (Quick Service Restaurants) care oferă puncte de loialitate ce se transformă în produse din partea casei. În aplicație a fost dezvoltată și o componentă de gamification, cu jocuri tematice și quizuri disponibile pentru diferite ocazii speciale, așadar un alt bonus pentru utilizatori, care se pot distra câștigând premii. 

×
Subiecte în articol: McDonald’s România MyM Rewards
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close