Antena 3 CNN Economic Conținut plătit (P) Canapelele în 2020 – care sunt cele mai noi tendințe pentru mobilierul din living?

(P) Canapelele în 2020 – care sunt cele mai noi tendințe pentru mobilierul din living?

Tendințele în ceea ce privește amenajările interioare sunt în permanentă schimbare.

(P) Canapelele în 2020 – care sunt cele mai noi tendințe pentru mobilierul din living?
18 Feb 2020   •   09:26

 Persoanele care vor să se alinieze trendurilor pot gasi piese unice în gama de mobila living ACAJU, pe care să le utilizeze pentru a construi cele mai moderne și interesante interioare.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie înlocuite toate piesele de mobilier în fiecare an, însă ar trebui să cunoști ultimele tendințe și să le aplici utilizând mobilier de efect. Canapeaua din living ar trebui să fie în primul rând confortabilă și funțională pentru că este piesa centrală din cameră. Pe canapea te vei relaxa, vei sta să citești sau vei socializa  cu prietenii.

2020 propune modele și forme simple, oferind piese de mobilier tapițate și moderne. Cei mai mulți producători de mobilă propun canapele în forme uimitoare și unice. Aceste canapele vor rămâne la modă și în anii următori deaorece combină un mix de tendințe.

Culori recomandate pentru canapele moderne

Cele mai moderne culori pentru canapele sunt cele naturale în diferite nuanțe:

  • Gri;
  • Albastru pastel;
  • Roz pudrat;
  • Verde deschis;
  • Verde smarald;
  • Albastru închis;
  • Mov închis;
  • Galben muștar;
  • Grena.

De asemenea, nu lipsesc nici propunerile cu cea mai utilizată culoare din 2020, mai exact roz coral, care a fost anunțată de Institutul Pantone drept culoarea anului.

Materiale în tendințe

Catifeaua este din nou în lumea modei. În 2020 predomină atât în interior cât și în vestimenație, fiind cea care conferă eleganță, stil și rafinament. Canapelele din catifea sunt moi, delicate și sunt foarte confortabile. Catifeaua este un material rezistent iar modul în care este produsă contribuie la menținerea mobilierului în stare bună pentru mult timp. Canapelele din catifea sunt ușor de curățat, deoarece tot ce trebuie să faceți este să utilizați un produs de curățat special pentru catifea și o perie delicată pentru a readuce materialul la viață.

În interioarele luminoase vă recomandăm să vă concentrați pe canapele de catifea în nuanțe de roz, gri deschis și bej. Dacă preferați accentele strălucitoare, ar trebui să optați pentru o canapea albastru inchis, verde smarald, maro sau roșu.

Culoarea galben muștar este de asemenea în trenduri în 2020. Este la modă indiferent de anotimp. Primăvara și vara, o astfel de tapițerie luminează și incălzește casa, iar toamna subliniază peisajele din exteriorul casei și amintește de plimbările în parcul plin de frunze galbene, în timp ce iarna va trezi toate amintirile dragi din timpul anului.

Înainte de a cumpăra mobilier galben muștar este bine sa țineți cont de faptul că este o culoare avangardistă. O astfel de piesă de mobilier combinată cu accesorii gri creaza un aspect uimitor și modern în living.

Indiferent de preverințe și de ideile pe care le aveți în materie de amenajări interioare, ACAJU vă pune la dispoziție o gamă vastă de piese de mobilier pentru living, astfel încât să obțineți interiorul mult visat, cu mobilier durabil și rezistent, de care să vă bucurați mult timp.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close