Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cardul TrustLink cu NFC care te ajută să-ți crești recenziile pozitive în Google

Cardul TrustLink cu NFC care te ajută să-ți crești recenziile pozitive în Google

Știi cât de importante sunt recenziile pozitive pentru afacerea ta? Indiferent dacă este vorba despre părerea clienților pe care o împărtășesc familiei, prietenilor sau cunoscuților sau că ne referim la recenzii online, important este ca acestea să fie pozitive. De ce?

Cardul TrustLink cu NFC care te ajută să-ți crești recenziile pozitive în Google
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2023   •   16:18

Recenziile pozitive contribuie în mod direct la creșterea și succesul oricărei afaceri locale. Clienții au acces la o gamă largă de opțiuni, iar reputația unei afaceri este ceea ce îi va îndrepta spre o anumită afacere. Recenziile pozitive oferă un nivel de încredere și credibilitate, iar potențialii clienți vor alege acea afacere cu un rating foarte bun.

Când vine vorba despre o afacere locală, recenziile pozitive servesc drept dovadă a calității produselor sau serviciilor oferite. Astfel, recenziile vor crește reputația acelei afaceri pe plan local.

Știai că recenziile te pot ajuta și să crești în ochii motorului de căutare Google și astfel să ajungi în clasamentul rezultatelor căutărilor locale? Dacă afacerea ta primește recenzii pozitive, aceasta poate să apară în primele rezultate ale căutărilor locale. În acest mod, potențialii clienți care caută produse sau servicii în zona unde locuiesc, vor fi mai predispuși să aleagă afacerea cu recenzii pozitive, crescând astfel vizibilitatea și atrăgând noi clienți.

Mai mult, recenziile pozitive contribuie la fidelizarea clienților existenți. Clienții mulțumiți vor fi mai dispuși să revină și să recomande afacerea prietenilor și familiei lor. Astfel, recenziile pozitive atrag clienți noi, iar aceștia, la rândul lor, devin clienți fideli și lasă recenzii pozitive.

Un alt aspect important este faptul că recenziile pozitive oferă oportunitatea pentru afacere de a interacționa cu clienții și de a îmbunătăți continuu serviciile sau produsele oferite. Feedback-ul pozitiv poate fi folosit pentru a identifica punctele forte ale afacerii și pentru a le evidenția în strategiile de marketing. De asemenea, feedback-ul pozitiv poate stimula echipa să continue să ofere servicii excelente și să mențină standardele ridicate.

Altfel spus, recenziile pozitive sunt extrem de importante pentru o afacere locală. Ele nu numai că construiesc încrederea și credibilitatea în ochii consumatorilor, dar și atrag noi clienți, sporesc vizibilitatea în mediul online, cresc angajamentul și loialitatea clienților existenți și oferă oportunitatea de a îmbunătăți continuu afacerea. Ce concluzie poți trage din toate acestea? Ca ar trebui să investești în  menținerea și promovarea recenziilor pozitive pentru a asigura succesul pe termen lung. Cum poți face acest lucru? Alegând carduri de la trustlink.ro, care te vor ajuta să crești numărul de recenzii pozitive în Google.

Cardul TrustLink îți aduce numeroase recenzii pozitive în Google

Având în vedere cât de important sunt recenziile Google pentru afacerea ta, dă-le clienților posibilitatea de a lăsa un review simplu și rapid. Acest lucru poate fi făcut simplu cu un card TrustLink. După ce clienții au achiziționat produsele sau serviciile tale, solicită-le opinia în legătură cu experiența pe care au avut-o. Simplifică procesul oferindu-le un card pentru review-uri Google, cu ajutorul căruia vor putea să lase o recenzie pozitivă în doar câteva secunde.

Ce este un astfel de card? Este un card bazat pe tehnologia NFC și este compatibil cu orice dispozitiv conectat la internet, care la rândul său are tehnologia NFC. Cardul conține link-ul spre pagina unde clienții pot lăsa o recenzie afacerii tale. Astfel, tot ce trebuie să facă un client pentru a-ți lăsa o recenzie, va fi să apropie cardul de telefon și apoi să îți acorde ratingul și să lase un review de câteva cuvinte, care să sumarizeze perfect experiența pe care a avut-o cu afacerea ta. Totul este simplu și rapid.

Aceste carduri pot fi comandate de pe trustlink.ro într-o manieră simplă și rapidă. Tot ce trebuie să faci este să stabilești numărul de carduri de care ai nevoie pentru a obține recenzii pozitive foarte ușor. Comandă atâtea carduri cât este nevoie pentru a fi folosite de un număr cât mai mare de clienți. Dacă ai o afacere care presupune prezența cât mai multor clienți în același timp, comandă mai multe carduri, pentru a nu rata nicio oportunitate.

Un card TrustLink te poate ajuta să crești recenziile pozitive în Google, să îți consolidezi reputația online și offline și să atragi cât mai mulți potențiali clienți. Cu toții știm că în lumea afacerilor, recenziile pozitive reprezintă aurul pur. Ele nu sunt doar cuvinte pe o pagină; sunt încredere, loialitate și succes. Dacă ai o afacere locală și îți dorești să te diferențiezi în fața competiției și să atragi un flux constant de clienți entuziasmați, recenziile pozitive sunt cheia. De aceea, a venit momentul să îți pui afacerea pe plus, iar cardul TrustLink cu NFC este instrumentul perfect care îți va deschide ușa către lumea recenziilor pozitive pe Google.

Un simplu gest de apropiere a cardului de telefonul clienţilor, și recenzia pozitivă este publicată - pe Google, acolo unde toți pot vedea și aprecia experiența extraordinară pe care ai oferit-o. Clienții devin promotorii afacerii tale în doar câteva secunde, nu-i grozav lucrul ăsta?

Deci nu mai sta pe margine și nu mai aștepta ca lucrurile să se întâmple de la sine. Ia inițiativa, investește în reputația ta pe Google My Business și vei vedea cum afacerea ta se dezvoltă. Alege TrustLink!

 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close