Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce înveți la un curs de unghii în această vară: Trenduri și tehnici de ultimă generație

Ce înveți la un curs de unghii în această vară: Trenduri și tehnici de ultimă generație

Serviciile de îngrijire personală și de înfrumusețare au avansat considerabil în ultimii ani în România.

Ce înveți la un curs de unghii în această vară: Trenduri și tehnici de ultimă generație
de Georgiana Adam    |    17 Apr 2024   •   13:17

Tehnologiile și inovațiile în domeniul manichiurii au creat un cadru prielnic pentru lansarea sau dezvoltarea a numeroase opțiuni în privința unghiilor perfecte. Din acest motiv, cursurile de unghii au devenit și ele populare, pentru că oferă o oportunitate excelentă tuturor celor interesați de a fi la curent cu cele mai recente tendințe.

Pentru a beneficia însă de acest mare ajutor, trebuie să acorzi importanță căutării unei academii care s-a remarcat prin cursurile acreditate, prin trainerii de succes care susțin aceste cursuri și printr-o bună integrare pe piața muncii a absolvenților. În acest fel ai garanția că lucrurile teoretice și practice pe care le vei învăța și abilitățile deprinse sunt corecte, eficiente și în vogă, la ora actuală.

Oportunitățile de învățare și tehnicile de ultimă generație în cadrul unei astfel de academii de care poți beneficia și tu în această vară:

  1. Tehnici de construcție și de structură

Un curs unghii de care ai parte în vara lui 2024 este o oportunitate excelentă de a te familiariza sau perfecționa în acest domeniu. Specialiștii care te instruiesc sunt ei înșiși un nume pe piață, prin prisma experienței, a pregătirii solide și a recunoașterii de care se bucură. Ei te vor învăța tehnici avansate de construcție si structură, astfel încât să realizezi și tu unghii durabile și elegante.

În acest sens, vei învăța să lucrezi cu diverse materiale, precum gel sau acril, și să le aplici în mod corect pentru a obține unghii netede, în forme adaptate preferințelor și nevoilor clienților. Vara aceasta se poartă în special unghiile cu formă de: migdală, cu vârf unghiular (Coffin), ascuțite la vârf (Ballerina), pătrate, dar și unghiile scurte sau cele Stiletto, acestea din urmă aducând un plus de stil și eleganță în orice apariție.

  1. Tendințe în culori și modele

Vara este prin excelență un anotimp al culorilor, al vacanțelor, al creativității exprimate fără limite. Așa se face că în acest sezon se poartă pe unghii nuanțe îndrăznețe: albastru, mov, roz, fucsia, viva magenta. La un curs acreditat vei învăța, printre altele, să realizezi unghii cu un aspect îndrăzneț și sofisticat, ideale pentru a fi purtate în concediu. Ca nail technician sau nail artist, le poți prezenta clientelor tale diverse opțiuni pentru ca ele să le aleagă pe cele cu care rezonează cel mai bine: unghii neon, unghii cu diverse motive estivale, unghii în nuanțe pastelate sau unghii nude.

  1. Design-uri purtate de vedete

Când vine vorba de unghii, este știut faptul că una dintre vedetele care dau tonul în materie de design al unghiilor este Hailey Bieber. Pe rețelele sociale, toată lumea este curioasă să afle pentru ce manichiură rafinată a mai optat vedeta, ce este o adevărată inspirație pentru tinerele din întreaga lume.

Există saloane în România și nail stiliști care au adăugat în portofoliul de servicii „manichiura Hailey Bieber”, caracterizată prin: nuanțe neutre sau alb perlat, cu o eleganță impecabilă, cu perluțe pe inelar, modelul clean sau unghiile multicolore, glazurate. La cursuri, vei învăța și tu tehnici de realizare a unei astfel de manichiuri, la care poți adăuga puțin din creativitatea și originalitatea proprie.

  1. Tehnologie și inovații

La un curs de unghii poți descoperi și care sunt tehnologiile din industrie: lămpi UV sau LED, aplicații fosforescente pe unghii, geluri de bază și de finisare, geluri biodegradabile și eco-friendly.

Cursul de unghii cu gel este o oportunitate de învățare și de practică, pe care o poți lua în considerare atât în cazul în care ești elev sau student și te pasionează acest domeniu, cât și dacă vrei să faci o schimbare de carieră. Poți alege să urmezi vara un astfel de curs, pentru că programul este flexibil, iar durata cursului este de doar o lună.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close