Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce se face intr-un studio de videochat (P)

Ce se face intr-un studio de videochat (P)

Un studio de videochat formeaza modele de top. Exista falsa impresie ca intr-un studio de videochat modelele nu fac altceva decat sa se dezbrace in fata camerei video si sa le indeplineasca barbatilor cele mai intunecate fantezii sexuale.

Ce se face intr-un studio de videochat (P)
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2021   •   16:15

Din fericire, in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Studioul de videochat nu este un loc al pierzaniei, asa cum reiese din numeroase controverse si pareri bazate pe prejudecati. Dimpotriva, poate fi un loc in care multe persoane se dezvolta atat pe plan personal, cat si profesional.

Daca te intereseaza un job ca model de videochat sau este vorba pur si simplu de curiozitate si vrei sa stii ce se intampla cu adevarat intr-un studio, te invitam sa citesti informatiile din randurile de mai jos!

Modelele care aleg sa colaboreze cu un studio beneficiaza de un training elaborat, in care li se explica felul in care se va desfasura activitatea lor.

Trainingul este oferit de catre persoane cu experienta vasta in domeniu, iar sfaturile primite sunt foarte pretioase. In plus, modelele de videochat au acces la informatii de fiecare data cand au nevoie, nu doar in perioada trainingului.

Pentru a forma cu adevarat modele de top, un studio profesionist pune la dispozitia fetelor specialisti in comunicare, cu ajutorul carora isi pot imbunatati abilitatile de a vorbi in limba engleza.

In plus, modelele au acces la hairstylisti si make-up artisti, reusind sa prezinte intotdeauna o imagine impecabila in fata camerei.

Intr-un studio de videochat inveti arta comunicarii

Arta comunicarii este invatata si perfectionata intr-un astfel de studio inca din perioada trainingului. Ulterior, odata ce fetele isi incep activitatea, isi imbunatatesc stilul de comunicare in functie de experienta pe care o au si de utilizatorii cu care discuta.

Abilitatile deprinse se refera atat la comunicarea verbala, cat si la cea nonverbala, iar ambele sunt extrem de importante in egala masura in studio, dar si in viata personala.

A stapani arta comunicarii in videochat este esential pentru a fideliza persoanele cu care fetele intra in contact. Oamenii isi doresc sa poarte discutii interesante, lungi si detaliate, sa fie ascultati si sa asculte la randul lor.

Tocmai de aceea, o mare parte din activitatea desfasurata in studio este bazata pe comunicare.

Desfasori sesiuni cu utilizatorii

Activitatea propriu-zisa din studio nu este deloc complicata. Modelul se logheaza in platforma de videochat, unde are propriul sau canal. Ulterior, utilizatorii pot observa ca modelul este online si pot initia comunicarea.

Exista atat sesiuni publice, cat si sesiuni private de videochat. In general, sesiunile private sunt cele mai profitabile pentru modele. Cu cat timpul petrecut cu utilizatorul este mai mare, cu atat cresc si castigurile.

De asemenea, modelul are posibilitatea de a desfasura sesiuni adult sau non-adult, iar principala diferenta dintre acestea este lipsa nuditatii in sesiunile non-adult.

Porti discutii cu oameni interesanti de pe tot globul

In timpul pe care modelele il petrec in studio, au ocazia sa interactioneze si sa discute cu oameni interesanti de pe tot globul. Cei mai multi clienti provin din tari precum Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Olanda, Elvetia, Germania sau Norvegia, insa nu se limiteaza la acestea.

Diversitatea discutiilor purtate intr-o sesiune de videochat este fascinanta si este o modalitate excelenta de a observa modul de gandire al oamenilor, diferit in functie de mediul si cultura din care provin.

Activitatea se desfasoara in conditii de lux

Intr-un studio profesionist se va pune intotdeauna mare accent pe conditiile in care lucreaza modelele. De la decor si pana la curatenie, totul este la superlativ.

Fiecare model isi desfasoara activitatea de videochat in propria incapere amenajata modern. De asemenea, se asigura tot echipamentul necesar, de la computer si pana la lumini profesionale, amplasate strategic.

Iti petreci timpul intr-un mediu sigur

Pe langa confort si lux, activitatea din studio este caracterizata si de siguranta sporita. De la amplasarea studioului in zone foarte bune ale orasului si pana la securitatea cibernetica asigurata de studio, toate aceste aspecte le ofera modelelor un mediu de lucru in care isi pot desfasura activitatea fara sa se ingrijoreze.

Bineinteles, pentru a se asigura ca vor ajunge sa faca videochat dintr-o locatie sigura, viitoarele modele trebuie sa fie atente inca de la interviu si sa aleaga un studio a carui activitate este caracterizata de profesionalism.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close