Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cozzy.ro te ajuta sa amenajezi cu stil orice tip de locuinta. Mobilier, decoratiuni si textile

Cozzy.ro te ajuta sa amenajezi cu stil orice tip de locuinta. Mobilier, decoratiuni si textile

Decorararea locuintei este intotdeauna un act prin care ne punem amprenta in ambientul casei, prin culorile, texturile si formele pentru care optam. Poti schimba cu totul atmosfera unei camere prin simpla adaugare a unor piese deosebite de decor sau prin alegerea unor draperii sau covoare noi.

Cozzy.ro te ajuta sa amenajezi cu stil orice tip de locuinta. Mobilier, decoratiuni si textile
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2021   •   19:20

Dincolo de aspectul practic, modul in care ne face sa ne simtim o anumita incapere a locuintei noastre, contribuie foarte mult in momentele in care vrem sa ne relaxam sau din contra, sa ne concetram pe diferite activitati.

De acum totul este mai simplu in materie de cumparaturi pentru decorarea si amenajarea casei cu aparitia platformei Home & Deco – Cozzy. Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru casa, de la mobila si textile la corpuri de iluminat si ustensile pentru gradinarit. In plus ai parte de reduceri si promotii, pe tot parcursul anului.

Idei de amenajare casa

In cazul in care ai vrea un pic de inspiratie sau idei speciale de amenajare dormitor, camera copiilor sau orice alta incapere, pe Home & Deco – Cozzy gasesti articole cu cele mai bune recomandari in acest sens. In plus, la fiecare idee poti vizualiza concret produse pe care le poti comanda in timp real. Poti gasi idei de amenajare interioara de la stilul clasic si elegant la un stil modern si minimalist, pentru ca intotdeauna sa ai parte de sfaturi de calitate de la experti in domeniu. Te poti inspira mai ales pentru incaperi mici, acolo unde este nevoie de o strategie pentru a crea iluzia unui spatiu mai mare, prin lucrul cu texturile si culorile.

Cadouri pentru casa noua

Majoritatea ne-am aflat in situatia de a fi invitati la o petrecere de casa noua, unde se presupune ca oferi un cadou in acord cu evenimentul. Pe aceasta platforma online ai acces la o serie de recomandari de cadouri pentru casa, de la corpuri de iluminat deosebite si covoare cu imprimeuri moderne la obiecte de decor pentru orice stil si accesorii pentru bucatarie. Acestea sunt doar cateva dintre sutele de produse, din care poti alege cadoul ideal de casa noua.

Amenajare gradina si terasa

Daca dispui de gradina si terasa, atunci pe Home & Deco – Cozzy gasesti cele mai speciale idei de amenajare, dar si produse utile. Alege un hamac pentru seri lungi si relaxante de vara, o piscina in care sa te racoresti in zile toride, seturi de masa si scaune pentru petrecerea momentelor special in familie, in aer liber. In plus ai acces la o serie de echipamente si solutii practice pentru orice problema cu care te confrunti in zona exterioara casei.

Promotii si reduceri

Vestea buna este ca pe aceasta platforma home&deco ai acces in fiecare zi la noi promotii si reduceri pentru amenajarea casei si gradinii. Gasesti in mod constant articole de mobilier, textile, decoratiuni, echipamente si altele la cele mai bune preturi din mediul online. Nu mai trebuie sa pierzi timp pe diferite site-uri de profil sau in magazinele fizice pentru a alege cel mia bun raport calitate/pret, acum, cand gasesti tot ce iti trebuie pentru casa si gradina, intr-un singur loc.

Nu a fost niciodata mai simplu sa-ti amenajezi locuinta, mai ales acum, cand mediul online ne ofera sansa de a comanda absolut orice tip de decoratiune sau echipament pentru casa, pe care le primim in decurs de cateva zile. Alege stilul care te reprezinta, cerceteaza prin zecile de recomandari de amenajare interioara si alege produsele home&deco la pretul corect.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close