Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum alegi locatia pentru nunta ta? Trenduri in 2023

Cum alegi locatia pentru nunta ta? Trenduri in 2023

In momentul in care decideti sa va casatoriti, trebuie sa tineti cont de mai multi factori in alegerea locatiei de nunta. In primul rand, trebuie avut in vedere numărul de invitati la eveniment.

Cum alegi locatia pentru nunta ta? Trenduri in 2023
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2023   •   11:57

De asemenea, conteaza si zona aleasa, pentru ca invitatii sa poata ajunge cu usurinta la petrecere. Nu in ultimul rand, trebuie tinut cont si de bugetul alocat evenimentului. Inainte de a incepe sa vizitati locatiile considerate potrivite, este indicat sa va ganditi ce fel de nunta vi s-ar potrivi si ce v-ar caracteriza. Iată principalele tipuri de locatii nunta din Bucuresti, impreuna cu cateva dintre avantajele și dezavantajele acestora:

Hotelurile 

Sunt adesori alese ca locatii pentru nunta, deoarece imbina caracterul practic cu eleganta. Dezavantajul organizarii nuntii intr-o locatie de tip hotel ar putea fi pachetele de nunta deja stabilite, cu care nu se poate jongla usor in cazul in care se doreste o nunta atipica.

Plajele 

Plajele reprezinta locatia ideala pentru o nunta in aer liber organizata vara, oferind un aer boem si romantic evenimentului. Un loc cu acces direct la malul marii este ideal. Inainte de a face o rezervare, vizitati plaja pentru a va asigura ca este linistita si poate gazdui un astfel de eveniment.

Cramele 

Reprezinta locatii de nunta incredibil de fermecatoare si romantice. Pentru a va mentine invitatii ocupati intre ceremonia religioasa si petrecere, puteti organiza o degustare de vinuri pentru ei. Multe crame ofera pachete de nunta care includ propriile servicii de catering.

Nunta pe lac

Nuntile pe malul lacului au devenit din ce in ce mai populare in randul mirilor, deoarece ofera o priveliste de vis, desprinsa parca din povesti. Tineti cont insa de alegerea unor locatii care sa permita usor accesul invitatilor si asigurati-va ca va protejati impotriva tantarilor sau altor insecte ce pot fi deranjante. Acesta este riscul organizarii unei nunti in natura.

Gradinile elegante 

Sunt perfecte pentru nuntile de vara si nu va trebui investit foarte mult in decor, daca gradina este plina de flori. In cazul unei nunti tematice, o idee grozava este adaugarea unui mobilier din fier forjat, vaze de flori rustice si culori cheie inspirate din paleta cromatica a florilor. Asigurati-va insa ca exista un loc in care invitatii se pot adaposti daca vremea nu este favorabila.

Nunta la hambar

Tema nuntii rustice a castigat popularitate in ultimii ani, iar cele mai populare locuri de nunta rustica includ cramele si hambarele. Asigurand un decor familial, cu flori, lumanari si chiar fan, evenimentul vostru va fi cu siguranta unul reusit.

Nunta la palat

Visele tale din copilarie se vor implini dacă te casatoresti intr-un palat, ceea ce este ideal pentru un cuplu de indragostiti care isi doreste o nunta de poveste în viata reala. Pe langa decorul impresionant, fotografiile realizate intr-o astfel de locatie vor fi cu adevarat magice.

Tie care locatie de nunta ti se potriveste?

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close