Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să te îmbraci cu stil cu rochii de zi ieftine

Cum să te îmbraci cu stil cu rochii de zi ieftine

Exista o credinta conform careia niciodata o rochie ieftina nu-ti va permite sa te imbraci cu stil, sa arati bine, in tendinte, sa fii confortabila si sa-i impresionezi pe cei din jur cu aparitia ta. Acest lucru este complet fals.

Cum să te îmbraci cu stil cu rochii de zi ieftine
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2022   •   11:55

Sau cu si fara poate, nu ai nimerit magazinul potrivit din care sa-ti achizitionezi rochii de zi ieftine si de calitate.
Astazi insa, te vom invata cum sa faci o sesiune de shopping reusit, cat si cum sa-ti alegi viitoarele rochii pentru garderoba ta de vis, in sezonul rece si cald.

Alege-ti cate rochii de zi ieftine vrei, prin JojoFashion!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

JojoFashion este un magazin online de stil in care gasesti piese exceptionale pentru silueta si colectia ta. Tot aici gasesti nenumarate modele de rochii de zi ieftine, astfel incat sa-ti poti manevra cu usurinta si timpul, si bugetul redus, cat si nevoile sau dorintele. Indiferent ca vrei sa profiti din timp de posibilitatea de a achizitiona o rochie frumoasa, in tendinte, la un pret mai mic, ori ca iti doresti sa alegi o rochie de sezon plus alta de rezerva, raportul excelent calitate-pret, te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele.

Te asteapta modele minunate, in culori vibrante. Iar pentru iubitoarele de rochii simple, in mod cert vei gasi cu usurinta ceva care sa-ti atraga atentia. De altfel, nici femeile si domnisoarele indraznete nu mai trebuie sa faca compromisuri. Daca te inscrii in aceasta categorie, JojoFashion dispune si de numeroase rochii scurte, rochii cu detalii romantice si deosebite, din care tu sa-ti poti alege favoritele cu succes. In plus, toate tinutele pe care le vei realiza cu ajutorul JojoFashion vor fi nu doar frumoase si de efect, ci si extrem de elegante. Le vei putea purta in diferite moduri si la diferite ocazii, iar investitia ta se va dovedi a fi una dintre cele mai bune pana in prezent.

Ce se poarta in acest sezon in materie de rochii de zi?

Aspiram tot mai mult la o vreme calduroasa si insorita cu ajutorul careia sa ne putem face remarcate frumusetea naturala prin rochii feminine si gratioase. Insa, anotimpul este capricios si intampina schimbari de la o zi la alta. Asa ca, nu strica sa optezi pentru rochii de primavara cu maneca lunga sau rochii de vara pe care le-ai putea purta in diferite moduri, chiar si in prezent.

De exemplu, nu vei da gres alegand o rochie dintr-un tricot subtire, rochie pe care o poti purta atat cand iesi in oras, cand te vezi cu prietenele sau familia, dar si la birou. Alaturi de un palton sau o geaca din piele, respectiv o pereche de bocanci sau niste cizme peste genunchi, vei face negresit furori cu tinutele tale.

In acelasi timp, te-ai putea orienta si catre o rochie cu imprimeu sau catre un model simplu, fara maneci. Nu trebuie sa le tii in sifonier pana la vara! Poti purta astfel de rochii impreuna cu o camasa sau o helanca, ciorapi grosi si cizme, si zeci de alte moduri.

Rochiile favorite ale acestui sezon sunt cele in nuante pastelate si vibrante, culori frumoase de primavara care te vor incarca cu bunastare de fiecare data cand te privesti in oglinda sau atunci cand primesti complimente. In ceea ce priveste stilul, tu esti cea care alege este mai potrivit pentru tine. Rochiile de zi scurte sunt o alegere minunata, mai ales daca lungimea acestora este aproape de genunchi, pentru ca le vei putea purta divers, fara sa-ti fie teama ca abordezi o tinuta indecenta. Celelalte scurte sunt usor de integrat in special la tinute de iesit in oras, poate in club.

Nu ezita sa-ti cauti rochia perfecta prin intermediul JojoFashion.ro

×
Parteneri
Şapte oameni, reţinuţi în dosarul foștilor angajaţi MAI implicaţi în trafic de migranţi
x close