Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum şi unde continuăm să purtăm rochii satin toamnă?

Cum şi unde continuăm să purtăm rochii satin toamnă?

Ploaia si frigul nu-si pot face prezenta trecuta cu vederea. Desi vremea e posomorata, in casa si in garderoba vom face ca lucrurile sa fie pe placul nostru.

Cum şi unde continuăm să purtăm rochii satin toamnă?
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2022   •   14:19

Toamna este un sezon excelent ca sa dam frau liber imaginatiei si sa ne imbracam cochet, fara a fi nevoiti sa dam deoparte anumite piese favorite pe care nu am apucat sa le purtam pe parcursul verii sau de care nu vrem sa ne despartim.

Din aceasta categorie pot face parte si iubitele rochii satin de la JojoFashion, ce ne-au incantat prin aspectul lor cu fiecare ocazie festiva si nu numai.

Unde si cand putem purta rochii satinate in sezonul rece?

In ansamblu, daca vorbim de o rochie extrem de eleganta, cea mai frecventa ocazie la care nu poti da gres cu o astfel de rochie este bineinteles o iesire la opera, un eveniment monden, o nunta, un botez si lista poate continua. Rochiile din satin nici nu au nevoie de o accesorizare complicata sau sa fie prevazute cu tot felul de detalii complexe, rafinamentul tesaturii fiind exact ce ai nevoie ca sa fii prezentabila si sa te simti eleganta.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca alegand o astfel de rochie de pe JojoFashion risti sa o porti doar o data, caci daca esti o fire foarte inspirata, vei reusi sa o transformi intr-o investitie cocheta de care sa te bucuri pe tot parcursul anului. In plus, pe langa popularele rochii de ocazii, mai poti alege si rochiile din satin tip camasa, in cele simple sau rochii prevazute cu maneca lunga sau pliseuri, care pot parea mai usor de stilizat.

Te asiguram totusi ca, indiferent de modelul pe care-l detii sau care urmeaza sa-l alegi, vei reusi sa-ti valorifici rochia din satin la adevaratul ei potential. Mai ales ca, magazinul JojoFashion are foarte multe rochii de acest fel si preturi foarte bune in aceasta perioada a anului. In general am observat ca JojoFashion.ro este un portal accesibil pentru doamnele care vor sa arate si sa se imbrace bine indiferent de situatie sau de marimea pe care o poarta.

Articolele importate din Turcia, Italia, Polonia si multe alte tari cunoscute, au o calitate perfecta pentru pretul oferit. Astfel, nu mai trebuie sa investesti de cel putin 3 ori mai mult ca sa te bucuri de rochia visurilor tale, care sa fie si o alegere pe termen lung.

Cum facem rochiile din satin purtabile si toamna?

Ca sa te bucuri de rochiile tale preferate din satin si in acest sezon vei avea nevoie extra de cateva piese pe care tu le porti in mod obisnuit in aceasta perioada.

De exemplu, iti poti accesoriza rochia din satin cu un pulover simpatic si gros, alaturi de niste ciorapi si o pereche de cizme. In cazul in care ai o rochie lunga din care se va vedea doar fusta dupa adaugarea puloverului, poti opta si pentru niste botine care sa te faca sa pari mai inalta si sa o pui mai bine in valoare.

Mult iubita geaca de denim sau un cardigan pufos sunt de altfel binevenite in combinatiile de toamna. Rochiile din satin mai pot fi purtate inclusiv la sneakersi, alaturi de un tricou si o geaca de imitatie de piele. Si toate aceste idei de stilizare pe care le poti interpreta dupa stilul propriu

Daca nu ai avut pana acum o rochie de satin, cu atat mai mult te incurajam sa-ti iei una indiferent de silueta. Ele iti vor flata corpul si te vor ajuta sa-ti creezi o tinuta remarcabila indiferent de anotimp sau ocazie. Iar cu ofertele avantajoase de la JojoFashion, nu mai ai niciun motiv ca sa stai pe ganduri.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close