Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să investești în articole de baie de calitate

De ce să investești în articole de baie de calitate

De-a lungul timpului baia a devenit mai mult decât un simplu spațiu funcțional. Multitudinea de obiecte sanitare disponibile astăzi pe piață au reușit să transforme acest spațiu în locul unde de multe ori alegem să ne relaxăm după o zi plină de activități.

De ce să investești în articole de baie de calitate
de Georgiana Adam    |    20 Oct 2021   •   11:34

Desigur, ambele aspecte sunt importante, tocmai de aceea investiția în obiecte sanitare, mobilier și accesorii trebuie să fie pe măsura așteptărilor noastre de la acest spațiu.

De exemplu, nimic nu se poate compara cu sentimentul suprem de relaxare pe care îl poți experimenta într-o cadă freestanding, într-un cadru armonios. Luminile bine alese joacă, de asemenea, un rol important în crearea propriului tău spațiu SPA de relaxare. Recomandarea noastră este să nu faci rabat de la calitate, de cele mai multe ori aceasta reflectă cel mai bine o baie perfectă atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Îți prezentăm mai jos sfaturile și recomandările noastre:

  • În primul rând trebuie să știi că o investiție mai mare la început te va salva de cheltuieli în plus pe parcurs. Obiectele sanitare de calitate au un grad de rezistență și durabilitate mult mai mare, astfel ca nu vei fi nevoit să schimbi anumite obiecte de la an la an, în încercarea de a le menține moderne, funcționale și utilizabile.
  • De asemenea, vei obține un mediu plăcut, în care momentele de relaxare vor căpăta noi dimensiuni. Un design elegant și calitativ va contribui din plin la o experiență plăcută și liniștitoare. În plus, nu te vei plictisi niciodată de finisajele superioare ale unui mobilier de calitate, sau de detaliile perfecte ale obiectelor sanitare.
  • Siguranța este încă unul dintre motivele pentru care ar trebui să investești într-o baie de calitate. Trebuie să te asiguri că spațiul este ventilat corespunzător, că există un control eficient al umidității, eliminând astfel riscul de a se forma mucegai (acesta produce alergeni, iritanți și uneori substanțe toxice care îți pot afecta sănătatea).
  • Un mobilier calitativ și obiectele sanitare de top vor adăuga valoare casei tale. Pe lângă faptul că vor face casa mai atrăgătoare pe durata petrecută acolo, te vei asigura, de asemenea, că vei obține prețul maxim în cazul în care te hotărăști să vinzi sau să închiriezi.

Recomandări

În cazul în care nu ai încă o idee clară despre locul de unde dorești să achiziționezi produse de calitate pentru baia ta, te poți orienta către produse SANOFLEX pe care le găsești în portofoliul magazinului online HOME36. Aceste produse sunt răspunsul creativ la căutarea de soluții care să corespundă nevoilor tale, îndeplinesc toate standardele și liniile directoare CE și sunt de cea mai înaltă calitate.

Orice baie modernă are nevoie de produse de actualitate, cu design contemporan, realizate din cele mai bune materiale. De exemplu, dacă îți dorești o cabină de duș de tip walk-in, unul dintre modelele din gama Sanoflex te va încânta cu siguranță. Pentru acest model poți opta atât pentru montaj direct pe pardoseală, cât și pe cădița de duș.

Nu uita! Baia este la fel de importantă precum celelalte camere iar când vine vorba de amenajarea acesteia, cel mai important lucru este să se muleze stilului tău de viață și necesităților tale!

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close