Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Echipamentele medicale care prind bine la casa omului (P)

Echipamentele medicale care prind bine la casa omului (P)

Ca de obicei, noul an începe cu preocupări ceva mai sănătoase decât în restul anului. Dar pentru cei care iau în serios aceste obiceiuri și vor să le păstreze mai mult timp, există câteva aparate moderne care pot veni în ajutor.

Echipamentele medicale care prind bine la casa omului (P)
12 Feb 2020   •   13:48

Ba mai mult, acestea se găsesc în rate la eMAG, ceea ce le face accesibile aproape oricui. Bineînțeles, asta nu exclude vizitele la medic, care ar trebuie să intre oricui în rutină

Cântar inteligent

În 2020, un cântar ar trebui să facă ceva mai mult decât să cântărească. Folosind tehnologii avansate, cum ar fi analiza impedanței bioelectrice, cântarele moderne sunt capabile să-ți dezvăluie mai multe secrete despre corpul tău. De exemplu, poți să-ți cunoști rata metabolismului, să știi procentul de țesut adipos, masa musculară scheletică sau indicele masei corporale. Sunt lucruri de bază pentru orice consultație medicală, dar e impresionant faptul că le poți afla în orice moment, fără să pleci de acasă.

Aparat de masaj

Rolul maseurilor profesioniști nu este câtuși de puțin amenințat. Un specialist va ști întotdeauna să atingă exact punctele cheie, mai ales când e vorba de o afecțiune medicală. Dar pentru masajul de relaxare, există și aparate de care te poți bucura acasă. Oferta s-a extins în ultimii ani. Avem de ales între seturi de electrostimulare a mușchilor, aparate pentru masaj anticelulitic, aparate cu vacuum, de hidromasaj sau pentru picioare.

Tensiometru

Tensiunea arterială este un indicator bun al sănătății generale. E primul lucru pe care îl verifică orice medic, indiferent de specializare. Nu îți va spune totul despre starea ta de sănătate, dar e un început bun. Să-ți măsori tensiunea zilnic poate fi de ajutor dacă bănuiești anumite afecțiuni sau dacă vrei să fii sigur că totul e în regulă cu aparatul cardiovascular. Ca o regulă, cu cât e mai scump dispozitivul, cu atât va fi mai fidelă citirea tensiunii.

Glucometru

Pentru cei care se zbat zilnic cu diabetul, glucometrul face parte din viață, este un apart indispensabil. Dar poate fi un dispozitiv salvator pentru toată lumea. Pentru că incidența diabetului crește de la an la an. Iar nivelul glicemiei este un indicator important și te poate anunța din timp dacă lucrurile nu merg tocmai cum trebuie.

Pentru cumpărarea oricărui aparat medical, dar și pentru consultații la clinicile de specialitate, un card de credit poate fi foarte util. CardAvantaj, de exemplu, îți permite să împarți asfel de costuri în rate fără dobândă*, astfel încât să pui factorul financiar pe ultimul loc când vine vorba de sănătate.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close