Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ferestre și uși Barrier: păreri și recomandări de la specialiști

Ferestre și uși Barrier: păreri și recomandări de la specialiști

Când vine vorba de alegerea tâmplăriei pentru ferestrele și ușile unei locuințe, este mereu binevenită opinia specialiștilor în domeniu.

Ferestre și uși Barrier: păreri și recomandări de la specialiști
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2023   •   10:29

O discuție cu un astfel de specialist reprezintă o decizie importantă care poate influența semnificativ gradul de confort al oricărui spațiu.

Alegerea corectă a ferestrelor și a ușilor poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește căldura și eficiența unei construcții, mai ales în sezonul rece. De aceea, am ales să vorbim despre ferestrele și ușile Barrier, producător de tâmplărie PVC și aluminiu renumit la nivel european.

Pentru a monta ferestre și uși de calitate în vederea obținerii unui nivel optim de energie, este important să fie luată în considerare părerea unor specialiști. Să aflăm în continuare ce am aflat în urma discuției cu experți în domeniu.

Rolurile principale ale geamurilor și ușilor

Ferestrele și ușile au rolul de a facilita accesul și compartimentarea construcției, etanșeitatea și rezistența la efracție, respectiv iluminarea naturală.

Cele mai multe pierderi de căldură au loc din cauza elementelor de compartimentare care nu reprezintă un coeficient optim de transmisie termică. De aceea, în vederea risipei de energie, este recomandat ca proprietarii de locuințe sau de ansambluri rezidențiale să se orienteze către profiluri de calitate și produse certificate. Cu alte cuvinte, către un producător de încredere.

Confortul unui spațiu poate fi interpretat diferit de fiecare persoană în parte. Însă, tehnologia, produsele și inovațiile Barrier reprezintă o soluție menită să asigure liniștea și siguranța oricărui spațiu în care oamenii aleg să-și petreacă timpul.

Ferestre și uși Barrier: protecţie termică şi eficienţă energetică optimă

Fiecare proiect are nevoie de produse de calitate, de soluții capabile de a răspunde unor nevoi personale. Fie că e vorba de tâmplărie PVC sau de aluminiu, specialiștii Barrier pun la dispoziție o gamă generoasă de uși și ferestre recunoscute pentru capacitatea lor de a asigura protecție termică de înaltă calitate și eficiență energetică optimă pe tot parcursul anului.

Iată care sunt cele mai căutate elemente de compartimentare Barrier:

  • Ferestre din PVC - durabile și izolante;
  • Uși performante - cu deschideri mari;
  • Uși de garaj - soluții pentru acces facil;
  • Ferestre și uși din aluminiu - rezistență sporită și designplăcut;
  • Uși de intrare - soluții pentru locuințe și ansambluri rezidențiale;
  • Sticlă termoizolantă – pentru ferestre;
  • Feronerie ferestre – accesorii de feronerie rezistente, cu design variat
  • Feronerie uși - cu sistem de siguranță și etanșare.

Ferestrele Barrier - recomandări

Tâmplăria PVC asigură izolare termică și fonică, precum și stabilitate structurală sau rezistență la intemperii. Ferestrele precum modelul Barrier 80 asigură o izolare termică cu 50% mai mare față de geamurile clasice datorită sistemului de etanșare, dar și a sticlei de calitate.

De asemenea, elementele de feronerie oferă etanșeitate de excepție datorită sistemului de închidere al ferestrelor și ușilor, care elimină infiltrările de aer sau de apă și asigură rezistența la efracție.

Specialiștii recomandă ferestrele Barrier 70, care vin cu pachete de sticlă cu 3 foi, respectiv modelul de ferestre 95 Neo, care este creat în baza a 4 tehnologii multifuncționale pentru siguranță și confort sporit, pentru clădirile moderne.

Fie că vorbim de o casă de locuit, o infrastructură specifică sau o clădire de birouri, ferestrele Barrier de dimensiuni medii și mari captează lumina naturală și o proiectează spre interior. Acest lucru înseamnă și un aport solar ridicat, ceea ce creează un efect de seră care încălzește interiorul - fapt care se constată la facturile de energie.

Ușile Barrier - recomandări de la specialiști

Indiferent de cerințele clienților, numitorul comun al ușilor din tâmplărie PVC de la Barrier este calitatea. Când vorbesc despre acest atribut, specialiștii se referă la o execuție perfectă, la produse rezistente în fața uzurii și a șocurilor mecanice, la funcționalitate, dar și la un coeficient termic peste medie.

Fie că sunt de exterior ori de interior, ușile din PVC de la Barrier nu permit transferul termic dintr-o zonă în alta, lucru facilitat de pragul din aluminiu cu distanțier termic. Pe lângă menținerea căldurii, acesta echilibrează și diferențele de nivel dintre camere. În plus, cele mai multe uși din PVC pot fi echipate cu sisteme antiefracție.

Ușile culisante permit amenajarea unor spații delimitate, care să se adreseze dorințelor de relaxare însă fără să pericliteze confortul termic. Acestea sunt recomandate în cazul locuințelor cu spațiu vast, în care livingul sau terasa sunt suficient de mari. Acestea se pot deschide total pentru a beneficia de priveliștea exterioară și de lumina naturală. Ele sunt soluțiile ideale pentru deschiderile mari, având un sistem ușor de folosit. Sunt ideale în special pentru spațiile de relaxare precum balcoanele, sufrageriile sau locurile de joacă. 

În principiu, ele au rolul de a oferi un grad ridicat de izolare termică și fonică pentru momente confortabile în orice anotimp. Utilizarea unei astfel de uși culisante este rapidă datorită feroneriei de calitate superioară și a materialelor rezistente folosite în fabricarea produselor Barrier.

Alegerea soluțiior optime pentru fiecare proiect. Indiferent de anotimp.

Indiferent de opțiunea aleasă, investiția în tâmplăria Barrier este pe termen lung. Cele mai importante criterii de selecție a tâmplăriei trebuie să țină cont de eficiență termică și fonică, reducerea costurilor la încălzire și întreținere și riscuri minime de pătrundere prin efracție, astfel încât beneficiarii să fie mulțumiți de confortul spațiului, indiferent de sezon.

Specialiștii în tâmplărie PVC și aluminiu joacă un rol esențial în alegerea corectă a elementelor de compartimentare. Experiența în domeniu a acestora poate ajuta toți proprietarii de locuințe, birouri sau infrastructuri speciale să identifice cele mai bune opțiuni pentru proiectul lor.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close