Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Igienizarea dentară ca la salon. Cum arată primul SPA dentar din România

Igienizarea dentară ca la salon. Cum arată primul SPA dentar din România

În București funcționează primul centru de igienizare dentară din România, dedicat exclusiv procedurilor de profilaxie. Dental Hygiene Center este organizat ca un SPA dentar. Procedurile sunt efectuate cu echipamente profesionale dedicate – tehnologie de ultimă generație, fără ca pacientul să resimtă niciun fel de durere.

Igienizarea dentară ca la salon. Cum arată primul SPA dentar din România
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   15:47

Mulți dintre noi mergem periodic la saloane și centre de îngrijire, pentru un păr strălucitor și sănătos, piele tânără și fără imperfecțiuni sau unghii rezistente și curate. Când vorbim, însă, despre atenția acordată îngrijirii danturii, lucrurile nu stau la fel. Cei mai mulți ajungem direct la stomatolog, deja cu probleme dentare, puși în fața unor proceduri costisitoare în încercarea de a repara ce nu am îngrijit la timp.

Studii recente ne arată ca 50% dintre românii cu vârsta peste 35 de ani manifestă o formă de parodontoză, iar 40% dintre românii din mediul urban au cel puțin un dinte lipsă.

Pentru a nu ajunge într-o astfel de situație, prevenția și profilaxia sunt cheia. Practic, trebuie să acordăm atenție îngrijirii danturii, așa cum facem cu pielea, părul sau unghiile, înainte de a fi nevoie să reparăm.

Fără durere și fără frică de dentist

Dental Hygiene Center are două locații, în zona Floreasca și Cașin din București. Este organizat și funcționează ca un SPA dentar, fără durere, fără frica asociată cu vizitele la dentist.

Aici poți oferi dinților tăi îngrijirea de care au nevoie, pe partea de prevenție și igienizare, pentru a evita ulterior vizitele în cabinetele de stomatologie, procedurile dureroase și costisitoare.

În primul centru de igienizare dentară din România găsești pachete complete, care includ periaj profesional, detartraj cu tehnologia GBT, Airflow, albire dentară fără durere sau sigilare dentară pentru a preveni apariția cariilor. Pe durata acestor proceduri nu este necesară folosirea anesteziei.

Echipa centrului este formată doar din medici și specialiști atestați in igienă dentară.

Primul centru din România dedicat în totalitate profilaxiei

Dental Hygiene Center dispune de combine dedicate de detartraj și Airflow. Un alt beneficiu îl reprezintă sistemul de aspirație folosit, prin care procedura de Air-flow poate fi făcută fără ca pacientul să aibă senzația de înecare.

Aparatura performantă permite setarea intensității în timpul procedurilor, astfel încât în cazul dinților sensibili să nu fie resimțit niciun fel de disconfort.

În cadrul primului centru de igienizare dentară din România poți face albire dentară fără durere cu ajutorul aparatului Beyond Polus Advanced Ultra, cea mai performantă și premiată lampă din lume. Ședințele de albire durează doar jumătate de oră și poți avea dinții cu până la 12 tonuri mai albi.

De procedurile de igienizare dentară pot beneficia și copiii cu vârsta peste șapte ani. Studiile arată că, efectuată trimestrial, igienizarea reduce cu 40% riscul de a dezvolta o carie dentară și, implicit, scade presiunea pe bugetul necesar pentru intervențiile stomatologice scumpe și dureroase.

Opțiunea abonamentului de igienizare dentară

În primul centru din România dedicat igienizării dentare, pacienții beneficiază de abonamente inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății dentare. Aceștia pot alege între un abonament anual de igienizare dentară, care include patru vizite pentru proceduri de igienizare dentară, sau unul care conține și kit-uri personalizate cu produse profesionale de igienă orală pentru utilizare acasă.

După achiziționarea abonamentului, pacientul este programat la prima vizită de igienizare dentară unde va primi cea mai avansată procedură de igienizare dentară, numită detartraj prin protocol GBT. La această vizită, medicul va evalua starea de sănătate a dinților pacientului și va ajusta kit-ul de igienă orală în funcție de nevoile acestuia.

Kit-ul de igienă orală pentru acasă este un pachet ce conține toate produsele de igienă orală necesare pentru următoarele trei luni, până la următoarea vizită la igienizare. După această perioadă, pacientul va fi programat din nou la igienizare dentară și va primi un nou kit cu produse. Astfel, abonamentul anual cu produse incluse oferă pacienților un program de igienizare dentară complet și personalizat pentru a-și menține dinții sănătoși și frumoși.

Prevenirea problemelor dentare este mai simplă decât tratarea lor, de aceea pacientul poate beneficia de un abonament complet de îngrijire a dinților, care include vizite trimestriale pentru igienizare dentară prin cele mai avansate tehnici de Guided Biofilm Protocol și produse profesionale de igienă orală selectate cu atenție de medicul său. Nu este vorba doar de alegerea unei periuțe de dinți, ci de a beneficia de toate produsele necesare și de instrucțiuni clare pentru a obține un zâmbet frumos și sănătos.” Dr. Iulia Velicu – Fondator Dental Hygiene Center

 

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close