Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Inovație de la HUAWEI: noul P60 Pro vine cu o cameră foto care ridică nivelul pieței

Inovație de la HUAWEI: noul P60 Pro vine cu o cameră foto care ridică nivelul pieței

Vești bune pentru pasionații de fotografie și de inovații în tehnologie: HUAWEI a lansat în Europa, la începutul lui mai, mult așteptatul P60 Pro¸ și cu ocazia asta un competitor serios nu doar al telefoanelor inteligente de pe piață, dar și al camerelor foto profesioniste.

Inovație de la HUAWEI: noul P60 Pro vine cu o cameră foto care ridică nivelul pieței
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2023   •   10:00

Vești bune pentru pasionații de fotografie și de inovații în tehnologie: HUAWEI a lansat în Europa, la începutul lui mai, mult așteptatul P60 Pro¸ și cu ocazia asta un competitor serios nu doar al telefoanelor inteligente de pe piață, dar și al camerelor foto profesioniste. Telefonul cu un design unic inspirat din curentul francez Rococo al secolului al XVIII-lea se remarcă din mulțime prin aspectul elegant, camerele foto mai performante ca oricând și durabilitatea greu de intuit la prima vedere.

Arta întâlnește tehnologia și fac echipă bună

Folosind în premieră o tehnologie de refracție a luminii prin praful natural de perle, HUAWEI a reușit performanța de a crea, prin fiecare exemplar P60 Pro, un telefon unic, cu un design original și o textură perlată a carcasei.

Pentru ca aspectul rafinat să fie echilibrat de o rezistență impresionantă, display-ul lui P60 Pro este format din miliarde de nanocristale din sticlă de Kunlun care îi oferă o rezistență la căzături crescută cu până la 10 ori, tehnologie de data aceasta regăsită în tradiția HUAWEI.

Frumusețea vine din interior, mai exact de acolo unde nu poate pătrunde nici praf, nici apă, datorită certificării de rezistență IP68, obținută prin testarea în condiții dure. HUAWEI P60 Prorezistă la căzături, la apă și la praf, iar când bateria se termină, iar tu încă ai nevoie de el pentru un selfie sub apă, prin încărcarea de 88W P60 Pro se bucură de funcția supercharge care îi permite să ajungă la 50% baterie în doar 10 minute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fotografia cu telefonul dusă la nivelul următor

La capitolul foto, HUAWEI ne-a obișnuit cu surprizele. Diafragma variabilă, funcție unică în piață, regăsită doar la predecesorul Mate 50 Pro, alături de funcția HDR fac din camera foto principală un competitor real al aparatelor profesioniste.

Ajustabile în funcție de condițiile de mediu, cele două funcții principale ale lui P60 Pro te ajută să poți imortaliza orice moment, indiferent de lumina de afară, fie ea lumina lunii și atât sau soarele unei amiezi caniculare de iunie. Succesul este garantat în ambele scenarii.

Din punct de vedere etimologic, cuvântul fotografie își are rădăcinile în limba Greacă, fiind format din „phos”, care înseamnă lumină, și „graphis”, care înseamnă a scrie. Astfel o definiție valabilă a fotografiei poate fi arta de a scrie cu lumină, de a exprima ceva folosind prezența sau, după caz, absența luminii.

Cu lentilele de zoom ultraluminoase, HUAWEI ne propune prin P60 Pro cea mai performantă cameră telefoto, ideală pentru fotografia în condiții de luminozitate scăzută și la distanță, iar funcția macro garantează surprinderea atât de minuțioasă a texturilor și a culorilor, încât vei descoperi prin HUAWEI detalii care cu siguranță ți-au scăpat privirii cu ochiul liber. Orice poveste ai alege să spui, HUAWEI îți oferă uneltele să o faci!

Fotografia înseamnă inspirație, sincronizare, atenție la detalii și prelucrare. Printre sutele de mii de aplicații regăsite în AppGallery, ecosistemul HUAWEI, se numără și cele mai folosite aplicații de editat foto-video, astfel procesul de creare a fotografiei perfecte își poate consuma toate etapele fără să necesite nimic în plus față de ce se poate găsi deja în P60 Pro. 

Folosit de peste jumătate de miliard de utilizatori la finalul lui 2022, ecosistemul HUAWEI se poziționează în top 3 cele mai folosite magazine de aplicații din lume. În prezent în AppGallery se pot găsi peste 3000 de aplicații locale dintr-o paletă vastă de domenii, ca cel bancar, alimentar, al transporturilor, educativ, de modă, socializare, editare foto-video, jocuri, cumpărături, și lista poate continua.

La pachet cu P60 Pro vine și accesul nelimitat la vouchere, discounturi și oferte din aplicațiile AppGallery, spre exemplu reduceri procentuale la călătorii cu taxiul sau vouchere la magazine online. Pentru că HUAWEI pune clienții pe primul loc, AppGallery este în continuă dezvoltare, lucrând zilnic la îndeplinirea nevoilor utilizatorilor săi.

Fotografia cu telefonul dusă la nivel de fotografie cu un aparat foto profesionist sună ca ceva tentant? Precomandă acum HUAWEI P60 Prode pe HUAWEI Store și câștigă șansa la un MateBook X Pro, puncte duble la HUAWEI Store sau unul dintre cele 10 tricouri semnate de Irina Rimes!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close