Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Săptămâna aceasta, LINK Academy vă oferă alături de cursul gratuit, și un ghid foarte important 'CUM OBȚII UN JOB DUPĂ PANDEMIE?'

Săptămâna aceasta, LINK Academy vă oferă alături de cursul gratuit, și un ghid foarte important 'CUM OBȚII UN JOB DUPĂ PANDEMIE?'

În ultimele 2 săptămâni peste 30000 de persoane din întreaga regiune au început să învețe de acasă WordPress și limba engleză, iar săptămâna aceasta toți cei care doresc să-și perfecționeze cunoștințele și abilitățile în izolare, se pot înscrie gratuit la cursul online de marketing digital.

Săptămâna aceasta, LINK Academy vă oferă alături de cursul gratuit, și un ghid foarte important 'CUM OBȚII UN JOB DUPĂ PANDEMIE?'
23 Apr 2020   •   11:15

Pe lângă asta, LINK Academy a pregătit pentru toți cei care se înscriu, un ghid gratuit foarte util „Cum obții un job după pandemie?”. Conține sfaturi și instrucțiuni de la experți, care vă ajută să transformați criza actuală într-o oportunitate și să vă începeți drumul spre succes găsindu-vă un job foarte bine plătit în IT.

Înscrierea la curs și ghid se face pe această pagină.

Cum să transformați pandemia într-o șansă la succes?

După izbucnirea pandemiei de COVID-19, LINK Academy a decis să ofere tuturor celor care doresc să progreseze sau să se pregătească pentru a-și găsi un job în perioada de izolare, câteva dintre cele mai populare cursuri care se studiază la această instituție internațională pentru instruirea experților IT.

Săptămâna aceasta puteți urmări cursul online Digital marketing, care vă va ajuta să asimilați tehnici de promovare online necesare în era internetului în orice domeniu de afaceri. Iar pentru toți care se înscriu, LINK Academy a mai pregătit o resursă foarte utilă pentru avansarea în carieră.

Echipa de experți LINK Academy, care numără profesori, experți și consultanți cu succese reale și o experiență imensă în industria IT, a alcătuit un ghid practic „Cum obții un job după pandemie?”, cu indicații și instrucțiuni concrete legate de mișcările cheie pe care trebuie să le faceți pentru a depăși criza globală curentă și pentru a ajunge în poziția de a concura pentru joburi foarte bine plătite în IT.

Ghidul este gratuit și îl vor primi toți cei care s-au înscris sau plănuiesc să se înscrie la unul dintre cursurile gratuite oferite de LINK Academy.

Invitați-vă prietenii să învețe cu voi

Frecventarea cursurilor online gratuite este accesibilă tuturor celor interesați. Dacă cunoașteți pe cineva căruia i-ar plăcea să-și perfecționeze cunoștințele, propuneți-i să acceseze această pagină și să se înscrie. Pe rețelele sociale folosiți hashtagul #staiacasă și răspândiți vestea despre cursurile gratuite.

Dobândiți cunoștințe pentru un job în IT

Ca să pășiți în lumea IT, aveți nevoie de o educație de calitate și de abilități IT practice, care să vă asigure o carieră de succes.

Pe lângă cunoștințele de specialitate, la LINK Academy veți dobândi și resursele și instrumentele necesare pentru a vă aplica abilitățile personale în scopul construirii unei cariere profitabile.

După școlarizare, aveți posibilitatea să obțineți certificate oficiale emise de Departamentul de Examinări Internaționale, precum și de corporații și organizații software de top, printre care menționăm Microsoft, Adobe, Zend, Oracle și Autodesk.

Înscrieți-vă și începeți să învățați imediat

Cursurile oferite de LINK Academy sunt adaptate pentru începători și nu necesită cunoștințe prealabile, durează 30 de zile și le puteți parcurge imediat după înscriere.

Înscrieți-vă aici și începeți să învățați chiar de astăzi.

Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close