Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce modele de ghete bărbați piele să alegeți pentru ținute confortabile și elegante

Ce modele de ghete bărbați piele să alegeți pentru ținute confortabile și elegante

Mai mulți factori determină calitatea unei perechi de ghete pentru bărbați, inclusiv materialul din care sunt fabricate, talpa și cusăturile. La urma urmei, ceea ce își doresc bărbații sunt ghete calitative, rezistente la uzură, tolerante în fața tuturor factorilor externi, durabile, dar și estetice, deoarece stilul nu ia pauză în timpul sezonului rece.

Ce modele de ghete bărbați piele să alegeți pentru ținute confortabile și elegante
de Georgiana Adam    |    20 Oct 2021   •   12:32

Care sunt cele mai bune ghete de bărbați din piele?

Pielea naturală brută este în continuare cel mai apreciat material, deoarece își prezintă frumusețea și imperfecțiunile naturale, dar totodată este durabilă și face față ploii, murdăriei, zăpezii și nisipului. Pielea este și mai flexibilă și adaptabilă, ceea ce sporește confortul. Cât despre talpă, cel mai indicat este să optați pentru talpă din cauciuc, deoarece este rezistentă la apă, prezintă multă aderență și împiedică alunecarea. Pentru că sezonul rece din țara noastră este caracterizat de frig, umiditate și zăpadă, veți dori să căutați opțiuni de ghete prevăzute cu căptușeală pentru a beneficia de confort termic sporit. 

Ghetele Brogue – cât de potrivite sunt pentru ținutele de birou?

Ținutele de birou sunt completate cel mai bine de ghetele Brogue. Dintre toate opțiunile de ghete bărbați piele, ghetele Brogue sunt cele mai apreciate în ultimii ani. Cu toate că ghetele Brogue au apărut din necesitatea ca apa să se scurgă cât timp fermierii erau la muncă în câmp, ghetele Brogue din prezent își păstrează încă caracteristicile inițiale, deși perforațiile sunt acum doar decorative. Ghetele Brogue s-ar putea spune că se încadrează în stilul vestimentar office-smart-casual, deci sunt versatile și pot completa foarte bine o varietate de ținute. Dacă dețineți pantofi Brogue, atunci gândiți-vă că ținutelele pe care le-ați completat cu pantofii Brogue, le puteți completa și cu ghete Brogue.

La muncă, puteți purta ghetele Brogue cu un costum din lână sau cu pantaloni din bumbac gros și un sacou din lână. La ieșirile în afara programului de muncă, puteți purta ghetele Brogue cu pantaloni chino și un pulover tricotat, iar pentru o ținută smart-casual, puteți purta aceleași ghete Brogue cu o pereche de blugi prespălați, un tricou alb și o geacă bomber.

Nuanța ghetelor Brogue este cea care dictează cel mai bine tipul ținutei. Prin urmare, optați pentru ghete întunecate la ținutele formale, ghete negre pentru ținute elegante, în timp ce ghetele Brogue cafenii sunt potrivite pentru ținutele casual. O varietate de ghete Brogue în diferite nuanțe veți găsi în magazinele CCC, acolo unde puteți explora și alte modele de ghete foarte apreciate în 2021.

Pentru a lua o decizie cât mai rapidă, puteți explora colecția de ghete pentru sezonul de iarnă 2021 în magazinele online, iar dacă doriți să vedeți cum vă simțiți în perechea de ghete care v-a atras atenția, atunci sunteți așteptați în magazinele fizice CCC. 

Ghetele Chelsea – la ce ținute pot fi purtate?

Dacă sunteți adepții un stil de viață minimalist și, prin urmare, doriți să achiziționați o singură pereche de ghete pentru iarnă, atunci trebuie să știți că cele mai versatile sunt ghetele Chelsea. Design-ul lor a apărut cândva în secolul al XIX-lea, ghetele Chelsea fiind inițial o alternativă la cizmele cu șiret folosite la călărie. De ce ghetele Chelsea sunt acum considerate ca fiind cele mai versatile?

Pentru că pot fi purtate foarte bine la o pereche de blugi skinny și o jachetă din piele când temperaturile de abia încep să scadă, iar în miezul iernii pot fi purtate la pantaloni groși, paltoane călduroase și tot felul de alte opțiuni de geci, inclusiv Parka. Ghetele Chelsea negre reprezintă cea mai clasică opțiune, dar o pereche maro va fi la fel de minunată.

Totuși, încercați să evitați pielea întoarsă, deoarece este mai predispusă la absorbția apei și necesită mai multă dedicare pentru curățare și îngrijire. În mod ideal, alegeți o pereche de ghete Chelsea cu talpă de cauciuc și fețe din piele ușor elastică, care să nu se distorsioneze cu utilizarea constantă. 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close