Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Notino Black Friday 2023: Reduceri masive la parfumuri si cosmetice

Notino Black Friday 2023: Reduceri masive la parfumuri si cosmetice

Black Friday 2023 este cel mai mare eveniment de cumpărături al anului, ce oferă cele mai bune prețuri pentru cumpărătorii din magazinele fizice și online.

Notino Black Friday 2023: Reduceri masive la parfumuri si cosmetice
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2023   •   12:03

Notino.ro a organizat campania Black Friday în data de 24 noiembrie 2023. Desigur ofertele și reducerile la produse încep din timp, încă din data de 06 noiembrie și țin până pe data de 26 noiembrie.

Notino.ro va avea în acest an reduceri impresionante la o multitudine de produse, din oferta sa de peste 82.000 de parfumuri și produse cosmetice de beauty. Acest magazin este extrem de popular și are vânzări fabuloase. În 2016 cifra sa de afaceri ajungea la 18 milioane de euro iar de atunci vânzările au crescut. Notino.ro este considerat cel mai mare e-shop european și are produse de marcă autentice, de calitate superioadă, aduse de la 1.500 de branduri renumite pe glob.

Black Friday este fără îndoială cel mai mare eveniment al anului și este apreciat mai ales pentru că oamenii pot accesa produse de brand la prețuri reduse și pot face economii grozave. Notino are locații și în centre comerciale, în două mall-uri renumite din București. Reducerile la produsele de brand sunt la fel atât în e-shop cât și în magazinele fizice Notino din Maga Mall și Promenada Mall.

Profită de Black Friday 2023 cu oferte de neratat de la Notino! Vezi catalogul AICI

Reduceri de până la 30% de Black Friday pe tot site-ul Notino.ro!

Notino și-a actualizat deja foarte multe oferte la produsele de marcă din magazinul online și unele dintre ele, cele mai populare, pot fi văzute chiar înainte de promoția oficială din data de 24 noiembrie.

Cele mai interesante surprize de Black Friday 2023 de pe Notino.ro sunt:

  • Posibilitatea de a încerca parfumurile de marcă din gama Try it First, ce sunt livrate cu mostre gratuite

  • Reduceri de până la 30% la parfumuri, produse de make-up, articole cosmetice de îngrijire corp, ten și păr

  • Prețuri mici la parfumuri pentru femei, potrivite pentru fiecare zi și care au note speciale, suave, chic, care le induc mai multă încredere în sine

  • Posibilitatea de a avea cadouri personalizate prin gravarea cu laser de mesaje și dedicații pe ambalajul parfumurilor

  • Reduceri la produsele Discovery Box care conțin eșantioane de parfumuri și produse cosmetice noi; acestea sunt ajutoare pentru cei care vor să încerce parfumuri iconice și alte articole de beauty de brand

  • Coduri de reduceri de Black Friday și cadouri la numeroase produse

  • Prețuri mici la parfumuri orientale, parfumuri femei, parfumuri bărbați și parfumuri unisex

  • Vouchere cadou de 100-400 RON care sunt idei de cadouri speciale pentru cei dragi.

În mod evident, aici poți economisi la mărci mari de parfumuri și produse cosmetice, care în noiembrie, de Black Friday, sunt reduse substanțial. În plus, comoditatea cumpărăturilor online este deja cunoscută și nu poate fi depășită de alt tip de shopping. De reținut este faptul că articolele comandate vor fi livrate imediat, uneori chiar în aceeași zi când au fost plătite de client.

Pentru un Black Friday 2023 memorabil, Notino este destinația ta de shopping – click pentru reduceri!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close