Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Oncoforte - suportul tău în prevenirea și ameliorarea afecțiunilor oncologice

Oncoforte - suportul tău în prevenirea și ameliorarea afecțiunilor oncologice

Cancerul afectează 1 din 3 persoane și este o tulburare în care unele dintre celulele cresc în mod necontrolat și se răspândesc în organism.

Oncoforte - suportul tău în prevenirea și ameliorarea afecțiunilor oncologice
de Georgiana Adam    |    15 Iun 2022   •   14:00

Pentru a ameliora afecțiunile oncologice există terapii clasice anti-cancer, precum chimioterapia sau radioterapia, însă puteți apela ca și terapie complementară și la suplimentele alimentare.

Unul dintre cele mai revoluționare suplimente nutritive dezvoltat de specialiști în colaborare cu medici, nutriționiști, oncologi, este Oncoforte, considerat un aliat de nădejde în gestionarea afecțiunilor degenerative precum cancerul.

Ce este Oncoforte și cum acționează asupra organismului

Oncoforte este rezultatul multor ani de studii, cercetări și teste ale specialiștilor firmelor producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentrațîi și origini dintre cele mai diverse s-a concluzionat formula Oncoforte, o formulă completă ce oferă multiple acțiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă.

Secretul Oncoforte constă în dozarea atentă a principiilor active și acțiunea sinergică a tuturor substanțelor conținute de plantele sau extractele selectate astfel încât să ofere organismului o sursă importantă de vitamine, minerale, nutrienți necesari atât menținerii sănătățîi celulare cât și reducerea complicațiilor afecțiunilor degenerative

Oncoforte este astfel un produs cu o formulă 100% naturală, ce are la bază numai extracte din plante, atent selecționate și renumite pentru proprietățile lor puternic antioxidante, antiinflamatorii și anticancerigene. Efectele Oncoforte se pot observa inclusiv în reducerea aciditățîi sanguine, alcalinizarea organismului, reglarea metabolismului energetic și protejarea integritățîi celulelor și țesuturilor. Formula Oncoforte este brevetată și conține elemente dovedite pentru creșterea imunitățîi organismului și inducerea apoptozei celulelor deteriorate, maligne.

Cercetările științifice și cele clinice realizate pe principiile active ale suplimentului Oncoforte, fac din acesta un produs de încredere și benefic pentru buna funcționare a întregului organism. Fie că vorbim de o afecțiune cronică sau acută, Oncoforte este util în prevenirea și ameliorarea acestora.

Produsul este adesea recomandat că adjuvant în cazul cancerului, deoarece are abilitatea de a fortifica sistemul imunitar, poate diminua efectele secundare ale terapiilor clasice anti-cancer, inhibă inflamațiile și deține calități antitumorale și anticancerigene.

Beneficiile administrării suplimentului Oncoforte.

  • Prin consumul produsului Oncoforte, organismul este protejat de efectele nocive ale stresului oxidativ și radicalilor liberi, iar sistemul imunitar este fortificat.

  • Poate ameliora și preveni apariția afecțiunilor cardiovasculare, neurologice și inflamatorii.

  • Capacitatea sa antitumorala și anticancerigena, este unică și eficientă prin acțiunea sinergică a celor 26 de ingrediente active care ajută la inducerea apoptozei la nivelul celulelor cancerigene și poate suprima multiplicarea acestora.

  • În plus, Oncoforte are abilitatea de a susține organismul și în perioadele terapiilor clasice anti-cancer, ajutând astfel la diminuarea simptomelor cauzate de acestea.

Care sunt ingredientele active ale suplimentului Oncoforte și ce beneficii au acestea

Specialiștii au inclus în Oncoforte 26 de ingrediente active dovedite pentru proprietățile lor antioxidante și antitumorale

Rubarba și Vitamina C, prezente în Oncoforte, au puterea de a oferi protecție organismului de stresul oxidativ, acționează că bune antioxidante și antiinfecțioase.

Ciupercile chinezești utilizate în medicina tradițională sunt renumite pentru calitățile lor antiinflamatorii, antioxidante și anticancerigene. Includerea extractelor de Reishi, Maitake și Shiitake, fac din suplimentul Oncoforte un bun adjuvant în stimularea imunitățîi, diminuarea inflamațiilor și îmbunătățirea eliberării celulelor NK.

O capacitate antioxidantă optimă a organismului reprezintă un factor important în prevenirea și ameliorarea afecțiunilor oncologice, iar extractele de Măcrișul Iepurelui, Ceai Verde, Turmeric, Frunze de Maslin și vitaminele C și E, fac din Oncoforte un puternic antioxidant.

Un alt beneficiu al produsului Oncoforte este abilitatea să de a susține și întări sănătatea sistemului imunitar, iar acest beneficiu este susținut de Licopen și extractele de Zmeură, Graviola și Astragalus.

Proprietățile antiinflamatorii și anticancerigene ale suplimentului Oncoforte sunt oferite de extractele de Pin, Brusture, Rodie, Ginseng, Quercitina și Beta Glucan.

De asemenea, extractul de Usturoi și Arabinogalactanii inhibă infecțiile din organism, iar Ulmul Alb deține proprietăți antibacteriene și antibiotice.

Prezența Semințelor de Struguri, fac din Oncoforte un produs benefic în cazul diabetului și îi oferă calități anti-îmbătrânire. Orzul verde, prezent și el în Oncoforte, este recomandat în cazul afecțiunilor cardiovasculare, diuretice și diminuează oboseală cronică

Includerea extractului de Gheara Mâței în Oncoforte, are abilitatea de a ajuta la regenerarea ADN-ul și reduce tensiunea arterială.

Datorită complexității și acțiunii sale cu spectru larg, Oncoforte se recomandă atât persoanelor sănătoase, indiferent de sex sau vârstă, care doresc menținerea sistemului imunitar în parametrii optimi reducerea efectelor stresului oxidativ și creșterea randamentului organismului cât și persoanelor cu diferite afecțiuni cronice sau acute, cu tumori sau chiar metastaze și care-și doresc un adjuvant natural, fără efecte adverse în gestionarea complicațiilor și inbunatatirea calității vieții.

Oncoforte este aliatul tau în gestionarea afectiunilor oncologice si imbunatatirea sanatatii generale a organismului!

Mai multe detalii pe ePRET.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close